Flirt.com

Flirt.com Alle anmeldelser, meninger og oplevelser

redactor
Eliska Kolarova
Chefredaktør Lovino.cz
Samlet bedømmelse
8,1/10
50 000+ / 21+
Flirt.com

Brugervenlighed og funktioner på hjemmesiden: 4,7/10

Sikkerhed: 5,9/10

Profilinformation og grafik: 5,1/10

Potentiale for at finde en partner: 5/10

Kundesupport: 4/10

Pris: 4,2/10

Fotos af brugere,
der er online
11062 mennesker er online

Emil
Emil, Alder: 27
Maja
Maja, Alder: 28
Elias
Elias, Alder: 28

Flirt.com Alle anmeldelser, meninger og oplevelser

Hold det afslappet, hold det sjovt

Flirt.com handler mest om flirtende sjovt og mere casual dating. Medlemmerne her leder mest efter afslappende møder, mens nogle kun er på jagt efter sjov online. Funktionerne på hjemmesiden, inklusive helt basale profiler og funktioner som Flirtcast og like profiler, er der, så det bliver nemmere for dig at flirte. Det er usandsynligt, at du finder en fremtidig ægtefælle på Flirt.com, men du vil helt sikkert have det sjovt!

Det er let at komme godt i gang

Det er utroligt let at tilmelde sig til Flirt.com. Alt, du behøver, er kun at give et par grundlæggende oplysninger om dig selv og bekræfte din e-mail – og så er du klar. Du skal slå et billede op (som bliver tjekket på af siden moderatorer), før du kan se andre brugerprofiler, men selv en fuldt udfyldt profil er ret sparsom.

På udkig efter manden og kvinden for nu

Det er muligt at søge på hjemmesiden, og det er baseret på placering. Yderligere præferencer, herunder seksuel orientering og kropstype, er også tilgængelige. Du kan se brugernes billeder og profiler, som du kan gå til. Som navnet antyder, så handler hjemmesiden dog i særdeleshed om interaktion...

Cast din flirt ud i verden

Siden Flirt.com giver dig mulighed for flirtcast, selv som et grundlæggende medlem. Det betyder, at du sender en besked ud i eteren og tillader alle, du måske er interesseret i, eller de folk, der måske er interesserede i dig, i at læse den.

Det er en fantastisk måde at få prøve noget nyt på og potentielt finde nogen, som du kan begynde at flirte med, og som du måske ikke ellers ville have kontaktet. Der er også Like-gallerier, der stort set af et spil, hvor man skal afgøre, om folk er hotte eller ej.

Vis, hvem du er - Valgfri ekstraudstyr på din profil

Profiler er enkle på Flirt.com. Du kan tilføje ting som de tatoveringer, du har, din øjenfarve og en masse billeder selvfølgelig. 'Status' er det mest specielle træk ved Flirt-profiler, hvor du kan udsende en kort besked om dit humør eller dine ønsker, designet til at blive opdateret regelmæssigt.

Vær en VIP!

Premium-medlemskab fås i ordninger på 1, 3 og 6 måneder. Flirt.com kan bruges i et stykke tid uden abonnement, men til sidst vil det blive vigtigt på din Flirt-rejse. Du har brug for det til at sende beskeder til nye mennesker (og ikke kun svare), anmode om flere oplysninger om matches og for at søge uden for dit lokale område.

Hvis du ønsker at annullere

Annuller din premiumkonto ved at klikke på dine Kontoindstillinger. Du vil fortsat kunne bruge Premium indtil den sidste dag i din faktureringscyklus, så du skal ikke bekymre dig, hvis tingene ikke ændres med det samme.

redactor
Eliska Kolarova
Chefredaktør Lovino.cz
Sidst opdateret
25. 3. 2020

Flirt.com -funktioner

Video

Helt usædvanligt tillader Flirt.com brugere at føje videoer på 30 sekunders af sig selv til deres profiler. Dette giver alle mulighed for at få en fornemmelse af, hvem de taler med. Og de skal ikke være upassende!

Blink

Flirt.com vil meget gerne hjælpe sine brugere med at gøre deres flirten bedre. Dets funktioner er designet med det i tankerne. Blink er en gratis funktion, der signalerer til andre brugere: 'Hej, jeg er interesseret!’

Besvar meddelelser og se billeder

Det er temmelig sjældent, at en af disse funktioner er tilgængelige med et grundlæggende medlemskab, men de er helt sikkert at finde på Flirt.com!

Flirtcast

Med Flirt.com kan du tiltrække mange interesserede på én gang med Flirtcast. Du kan sende en besked til alle i nærheden, der kan være interesserede i dig med bare ét enkelt klik. Dette er normalt lidt mere vovet eller morsomt. Du prøver trods alt at dreje hoveder!

Premium-fordele

Hvad får du, hvis du betaler for en premium-konto på Flirt.com? Her er et par af de ekstra fordele. Og der er også 3-dages prøveabonnementer for nye medlemmer, og det koster meget lidt om dagen.

Chat hele natten

Chat er helt åben og gratis med premium-abonnementer på Flirt.com. Du kan chatte, så længe du vil, og med så mange matches du vil.

Det store billede

Se billeder i fuld størrelse og ikke kun profilbilleder og miniaturebilleder. Ellers kan det være svært at bestemme, hvordan de andre folk egentlig er i en egen person, ikke?

Del det hele i Chat

Chatten er ikke kun ubegrænset med et premium-medlemskab på Flirt.com, men du kan også dele billeder og videoer helt sikkert, mens du chatter. Dette betyder, at du kan dele og modtage eksklusive fotoer og videoer! Det er den slags, der kan tage din dating til næste niveau...

Premium-support

Flirt.com er stolt af at give enorm sikkerhed samt support. Især sikkerhed kan tilpasses, afhængigt af hvad du ønsker fra hjemmesiden, og hvor bekymret du er for svindel med mere. Med et premium-medlemskab på Flirt.com får du et ekstra serviceniveau i form af premium-support, der vil besvare spørgsmål hurtigt og effektivt når som helst.

Flirt.com VIP-medlemspriser

Gratis

Kontoregistrering
Opret en profil
Upload og se mindre billeder
Send blink
Gennemse på medlemssøgning
Få profilmatch
Se profiler
Svar på begrænset antal meddelelser

1-måneds VIP

200 kr

Kontoregistrering
Opret en profil
Upload og se mindre billeder
Send blink
Gennemse på medlemssøgning
Få profilmatch
Se profiler
Svar på begrænset antal meddelelser
Info om ‘Leder efter’ vises
Udvidet søgning
Premium-support
Del fotos og videoer i chat

3-måneders VIP

134 kr (om måneden)

Kontoregistrering
Opret en profil
Upload og se mindre billeder
Send blink
Gennemse på medlemssøgning
Få profilmatch
Se profiler
Svar på begrænset antal meddelelser
Info om ‘Leder efter’ vises
Udvidet søgning
Premium-support
Del fotos og videoer i chat

6-måneders VIP

100 kr (om måneden)

Kontoregistrering
Opret en profil
Upload og se mindre billeder
Send blink
Gennemse på medlemssøgning
Få profilmatch
Se profiler
Svar på begrænset antal meddelelser
Info om ‘Leder efter’ vises
Udvidet søgning
Premium-support
Del fotos og videoer i chat
Pakken med mest værdi for pengene

Flirt.com Fordele og ulemper

Fordele

Flirt.com har en aktiv, anstændig brugerbase
Hjemmesiden har anti-scam-funktioner og et team af moderatorer, der holder dig sikker, mens du flirter
Hjemmesiden er seriøs! Du kan endda sende en flirtende gruppemeddelelse til alle egnede i nærheden og maksimere din rækkevidde

Ulemper

Basis-medlemskab er begrænset, men bedre end andre sider
Profiler er ikke særlig detaljerede, hvilket ikke betyder meget, men kan lade samtalen løbe gå død fra tid til anden

Flirt.com til brugere

Fordele

Flirt.com har et klart budskab! - Det ligger mere eller mindre i navnet. Flirt.com er til sjove flirts og uforpligtende dating.
Der er en høj andel af kvinder - Omkring 60% af brugerbasen på Flirt.com er kvinder. Fantastisk, hvis du søger kvinder!
Den gratis version er brugbar - Du får lidt mere end, hvad du normalt ser med gratis profil, inklusive begrænset besked. Dette betyder, at du virkelig kan afprøve Flirt.com, før du forpligter dig.
Screenshot

Mine personlige tanker om Flirt.com

redactor
Eliska Kolarova
Chefredaktør Lovino.cz

Flirt.com er på mange måder et standard datingside og har alle de funktioner, du kan forvente (i det mindste, når du får premium), men hjemmesidens mål er mere uforpligtende og casual end hos de fleste. Det er klart, selv på billederne, at brugere af Flirt.com leder efter noget sjov. Hvis det er noget for dig, er det en god mulighed. Der er omkring 1 million brugere på verdensplan med en høj samlet frekvens af daglig aktivitet. De fleste brugere er mellem 20 og 35, selvom nogle mænd ser ud til at være ældre, end de hævder at være. Cirka 50.000 af Flirt.coms brugere er bosat i Danmark, og 60% er kvinder, hvilket betyder, at de, der leder efter uforpligtende sjov med kvinder, kan være heldige. Tilmelding er let, og hvis du vil flirte på farten eller ikke er for meget af en samtale, så er det en super tilføjelse til hjemmesiden at kunne sende blink. Samlet set tilføjer Flirt.com ikke meget, der er nyt til scenen eller markedet for online-dating, men det gør et godt job og passer godt til sin niche. Hvis du leder efter uforpligtende sjov og ønsker at bruge din desktop i stedet for en app, så er Flirt.com en fantastisk mulighed.

Flirt.com Brugeroplevelser og anmeldelser

Alle anmeldelser (4)
Positive anmeldelser (3)
Negative anmeldelser (1)
Amanda, 25 år

Tak, Flirt, for denne super tjeneste med seje søgefunktioner. Det var virkelig let at finde fyre i nærheden og få arrangeret et par dates. Hurtig, enkel og effektiv... hvad mere har du brug for?

JA 6 NEJ 3
Samuel, 37 år

Jeg er en kæmpe fan af Flirt.com, og jeg har brugt det lige så lang tid, som jeg har brugt internettet til at finde sexpartnere!

JA 12 NEJ 7
Isabella, 22 år

Jeg har haft det sjovt på Flirt.com. Jeg forsøgte alle de sædvanlige apps også, men Flirt gør det klart, at det handler om hookups, og det kan jeg godt lide. Jeg leder efter uforpligtende dating og hader at skulle forklare det på hjemmesider, der prøver at hjælpe dig med at finde den eneste ene eller noget i den dur.

JA 20 NEJ 8
Sebastian, 34 år

Jeg kan godt lide Flirt.com, det er en ret gode side, ville jeg mene, og det er godt nok at bruge i et stykke tid, længe nok til at give dig en chance for at få et godt antal svar tilbage, men du kommer nok ikke til at hænge derud længe, når du først har tjekket alle damerne ud i dit område.

JA 14 NEJ 17

Vi er nævnt i

information.dk dr.dk ekstra-bladet.dk bt.dk jyllands-posten.dk