Kontakt

Hvem er vi?

Vi er Lovino! En hjemmesider med sammenligninger, der kan hjælpe dig med at vælge den rigtige datingsider online. Bag portalen er et team af kyndige individer, som hver især har deres egen opgave. De betyder, at de vil gøre alt for at finde og præsentere de bedste, så du kan vælge den platform, der passer til dine personlige præferencer. Vi tilføjer konstant nye oplysninger og leder hele tiden efter nye og spændende platforme. Vi bruger blandt andet sociale medier, marketing og mange andre lignende aktiviteter til at oprette et hjemmeside, som du kan drage fordel af.

Sådan blev Lovino skabt

Lovino blev til som en spontan idé, da to venner begyndte at diskutere og indså, at det var utroligt vanskeligt at finde en datingplatform baseret på ens egne personlige præferencer. De analyserede derefter markedet og måtte erkende, at der var lignende sammenligningsportaler i udlandet, men man kunne ikke finde noget som dette på det danske marked. Efter en kort reflektionsperiode tog de sagen i dine egne hænder og oprettede en hjemmeside, hvor du kunne undersøge og leder efter dem, der er skræddersyede til dine egne personlige krav og behov.

Kategorisering af datingsider

Alle datingsider er forskellige. De er designet på en unik måde, hvor de hver især har sine egne fordele og ulemper. Og dette er jo lige netop grunden til, at datingsider er opdelt i forskellige kategorier. Nogle platforme er målrettet mod en bestemt målgruppe eller niche, mens andre anvender mere generelle retningslinjer.

Sammenligning af datingsider

For let at kunne vælge den bedste datingside, som matcher dine behov, har vi oprettet anmeldelser, der dækker hver specifik platform. Her vil vi vise dig fordelene og gennemgå, hvordan du vælger den, der passer til dine personlige behov. Denne gennemgang vil også inkludere information som kønsrepræsentation, bedømmelse, antal brugere, ofte stillede spørgsmål, prisen for premium-medlemskab for medlemmer og dets ulemper.

Bedømmelse af datingsider

Alle vores besøgende får mulighed for at bedømme hver datingside fra 1-5. Redaktørerne er forpligtet til at udgive både positive og negative anmeldelser, så man fremstiller og offentliggøre et realistisk billede af platformen baseret på ægte brugere.

Kontaktoplysninger

Hjemmeside Lovino.dk:

ATOKADO INC.
  • Virksomhedsregistreringsnummer: 91973
  • Adresse: Trust Company Complex, Ajeltake Road, Ajeltake Island, Majuro, Marshalløerne
  • Postnummer: MH 96960
  • Land: Marshalløerne

Vi er nævnt i

information.dk dr.dk ekstra-bladet.dk bt.dk jyllands-posten.dk