KristenDate

KristenDate Alle anmeldelser, meninger og oplevelser

redactor
Eliska Kolarova
Chefredaktør Lovino.cz
Samlet bedømmelse
7,8/10
4 500+ / 30+
KristenDate

Brugervenlighed og funktioner på hjemmesiden: 7,8/10

Sikkerhed: 9/10

Profilinformation og grafik: 7,8/10

Potentiale for at finde en partner: 7,8/10

Kundesupport: 7/10

Pris: 7,5/10

Fotos af brugere,
der er online
996 mennesker er online

Johan
Johan, Alder: 41
Laura
Laura, Alder: 33
Christian
Christian, Alder: 45

KristenDate Alle anmeldelser, meninger og oplevelser

Du bør mindst være fyldt 28 år

KristenDate henvender sig mere eller mindre til en bestemt niche inden for datingmarkedet, nemlig det kristne samfund. På den måde adskiller KristenDate sig fra størstedelen af datingtjenester derude, der som udgangspunkt ellers har en tendens til at understrege, at deres platforme gælder alle mennesker uanset religion. På samme tid kan det derfor virke overraskende, at hjemmesiden faktisk har noget krav om, at du skal en bestemt religiøs tilknytning for at registrere dig på KristenDate. Hvis du ønsker at oprette et medlemskab på KristenDate, siger aldersgrænsen dog minimum 15 år, hvilket virker meget naturligt.

I vores grundige test af platformen måtte vi dog til sidst konkludere, at det ser ud som om, at kristne har en klar fordel på platformen. De er gået på platformen af en bestemt grund, og det virker desuden til, at det er lettest at komme kontakt i andre mennesker på platformen, hvis du er fyldt over 28 år. Brug af platformen uden at promovere sig selv som kristen fører til langsom aktivitet og få forespørgsler. Platformen blev etableret i Norge i 2009, men har vokset utroligt i succes siden da: Den findes på svensk, og så blev danske version lanceret i sommeren 2019. Det har gratis Det er firmaet Social Garden fra 2005, der står bag tjenesten, og som allerede har oprettet kæmpesuccesser på det skandinaviske datingmarked som SeniorDate og Skeiv.no.

Når man har kigget sig lidt rundt på KristenDate, så er det overordnede indtryk ret positivt. Man kan jo sige, at denne side – ligesom mange andre danske datingsider – automatisk har en begrænset medlemsgruppe, som den tiltrækker. Det er jo i bund og grund, fordi KristenDate.dk primært henvender sig til folk, der søger en kristen partner eller selv er kristne. Selvom nogle måske ville mene det relativt begrænsede medlemstal en svaghed, så er der en styrke i, at man kan regne med, at de folk, du finder på siden, har den livsanskuelse, du leder efter. Kristendate har en afbalanceret medlemsbase, hvor begge køn er relativt ligeligt fordelt. Registrering er let, og medlemskab bekræftes via e-mail. Vilkår og betingelser for sikkerhed, kundeservice og medlemskab ser ud til at være solide. Det står i hvert fald ret klart, at KristenDate.dk er blandt de stærkeste inden for sin niche – og det vil være svært at overgå dem!

Registrering hos KristenDate tager kun få minutter

Det er ret nemt at blive registeret på KristenDate: Du vil selv se, at det går ret hurtigt, og metoden egentlig er ret lige til. Selv, hvis du ikke har prøvet den slags, så vil der ikke være nogle problemer, da programmet guider dig igennem på få minutter. Vi opfordrer til, at din kommunikation holdes åben, ærlig og direkte, når du taler med de andre medlemmer på KristenDate.dk. Prøv at holde lidt igen med humoren til at starte med, indtil du lærer folk bedre at kende. I stedet bør du fremhæve de ting ved dig, som gør, at du skiller di gud og kan vække andres interesse. Du vil Din chancer for at finde den perfekte partner vil uden tvivl stige. Der er nemlig mange derude, der leder efter et langvarigt og seriøst forhold.

Læn dig bare tilbage og færdiggør din profil med lethed

Når du først har registreret dig selv på platformen KristenDate.dk, så har du klaret første del. Det næste, du bør gøre, er at uploade et profilbillede til siden. Du skal helst ikke vælge et billede, der ikke er for gammelt, da det bør vise, hvordan du rent faktisk ser ud i dag: Find et, der viser dine nuværende ansigtstræk og frisure. Det billede (eller billeder), du uploader, skal være tydelige med det rigtige lys og kontrast. Brug ikke billeder, der er redigeret.

Hvordan opsiger man sit abonnement på KristenDate?

Det er ikke nogen kompliceret proces at opsige dit KristenDate-medlemskab. Hvis du trykker på Opsigelse, bliver du taget til en side, hvor du skal klikke på Bekræft opsigelse, hvorefter de sidste instruktioner dukker op. Her bliver du mødt af en advarsel om, at sletning af profilen vil medføre, at alt, der er forbundet med profilen, forsvinder, inklusive meddelelser, der er sendt til andre medlemmer.

redactor
Eliska Kolarova
Chefredaktør Lovino.cz
Sidst opdateret
25. 3. 2020

KristenDate-funktioner

Brugersøgning

Siden til søgning på KristenDate har gode funktioner, og det er muligt at få enten listevisning eller billedvisning af brugere baseret på de udvalgte søgekriterier.

Gør dine billeder tilgængelige

Alle medlemmer af KristenDate har mulighed for at lægge et ubegrænsede antal billeder op. Alle medlemmer kan også se de andres profil- og albumfotos. Sagt på en anden måde kan du altså ikke skjule dig selv eller dine billeder for andre medlemmer. Hvis du virkelig ikke ønsker at tale med dem, kan de dog blokeres.

Fortæl noget relevant om dig selv

På KristenDate kan du oprette en beskrivelse af, hvem du er, gennem deres korte, men effektive personlighedstest. Det samme gælder de andre. Man skal bedømme forskellige sider i ens egen personlighed og skrive et par ord, hvem man er, og hvad ens præferencer er. Det anbefales dog, at man tænker det godt og grundigt igennem, så man fremstår korrekt. Det kan nemlig have stor indflydelse på, hvem der rækker ud til en i sidste ende. Når du vurderer og bedømmer din interesse for sport, musik og kultur på en skala fra 1 til 3, får andre brugere et indtryk af din personlighed. Den næste del handler personlighedstræk og giver derfor et mere nuanceret billede:Det afslører, i hvilket omfang man er udadvendt, humoristisk, gennemtænkt, uafhængig, lidenskabelig med mere. Til sidst er der spørgsmål om, hvorvidt du ryger/drikker samt dit arbejde, uddannelse, religion og civilstand.

KristenDate VIP-medlemspriser

Gratis medlemskab

Ingen bindingsperiode
Ingen begrænsninger på antal ind- og udmeldinger
Fuld adgang til alle funktioner
Ubegrænset upload af billeder

KristenDate Fordele og ulemper

Fordele

Datingsiden fokuserer på danske brugere
Rimelig lige fordeling af kvinder og mænd
Gode muligheder for at mødes med andre kristne
De fleste brugere er over 28 år
Gratis og/eller billigt medlemskab

Ulemper

Ingen VIP-medlemskab
Ikke ret mange brugere sammenlignet med internationale services
Ingen forskel mellem kort og langvarigt medlemskab
Ikke muligt for at få medlemskab på en prøveperiode for at prøve gratis

KristenDate til brugere

Fordele

Simpel, brugervenlig og intuitiv hjemmeside
Enkelt at annullere sit medlemskab
Alle medlemmer har adgang til alle funktioner
Screenshot

Mine personlige tanker om KristenDate

redactor
Eliska Kolarova
Chefredaktør Lovino.cz

Det er fristende at sige, at KristenDate e bedst egnet til kristne, der leder efter andre kristne, men så enkelt er det alligevel ikke. Vores tests af hjemmesiden viser faktisk, at tjenesten virker lige så godt for mennesker, der måske ikke er synderligt betaget af religion, eller som ikke helt har bestemt sig for, hvad der synes på kristendom er, og derfor ikke har taget en beslutning. Hjemmesiden har en brugerflade, som gør den let at bruge, og så er det let at registrere og komme i gang. Pris og vilkår er rimelige, enkle og lette at forstå. Vi skulle virkelig lede på højt, lavt og med forstørrelsesglas for bare at finde en lille ting at kritisere – og det eneste man kan sige er, at man her og der kan have tekniske vanskeligheder, som det sker for alle datingplatforme. Du kan dog skrive bag øret, at de passer godt på dine personoplysninger og sender en e-mail ud, hvis der skulle være ændringer i privatlivspolitikken. KristenDate har en mobilapp, der virker rigtigt godt på både iPhone og Android. Den eneste bemærkelsesværdige ulempe ved datingsiden er det begrænsede antal medlemmer. Da det er 10.000, kan der være en risiko for, at det er sværere at finde en partner, kæreste eller livsledsager på KristenDate.

KristenDate Brugeroplevelser og anmeldelser

Alle anmeldelser (4)
Positive anmeldelser (3)
Negative anmeldelser (1)
Torben, 32 år

Personlig vendte jeg mig mod kristendommen i min ungdom, men har oplevet en masse mennesker, der har været for dømmende samt religiøs fordømmelse fra ledere. Jeg tror på menneskers frihed, selvom mit endelige mål er ægteskab. Inden jeg finder min udvalgte, vil jeg gerne lære så mange mennesker at kende som muligt. Jeg har før prøvet datinghjemmesider og været lidt skræmt af hedonismen og den livsstil, som nogle moderne mennesker har. KristenDate blev som en ny åbenbaring for mig. Har udelukkende positive indtryk af siden og dets abonnenter, og jeg er virkelig tilfreds. En stor tak til alle, der arbejder for at normalisere en normal kristen livsstil i dagens Danmark.

JA 4 NEJ 1
Marianne, 49 år

Jeg er temmelig skuffet over datingsiden her. Jeg lavede en profil, fordi prisen var så billig. Jeg havde hverken sex eller flirt i tankerne, da jeg bare ville lære andre kristne at kende. Det endte med, at jeg gik på date til en morgenkaffe med en mand, der troede, at det var mere end, hvad jeg selv troede. Han var slet ikke kristen. Jeg sendte en besked til kundeservice om, der ver en ikkekristen bruger i systemet. Så fik jeg et svar om, at det var helt okay at ikke være kristen. Det brød jeg mig ikke om. Hvorfor ellers kalde siden KristenDate.dk? Jeg venter stadig på svar på den anden meddelelse, jeg sendte afsted til dem.

JA 8 NEJ 7
Simon, 28 år

Jeg er virkelig tilfreds med KristenDate. Jeg har været på denne datingside i ca. to år og mødt en del helt vidunderlige mennesker. Utroligt tilfreds. Faktisk gik min onkel også på siden, da hans kone var død af kræft for mange år siden. Han er nu forlovet med en kvinde, han mødte på KristenDate.

JA 18 NEJ 7
Henrik, 40 år

Jeg er nok det, man ville kalde agnostiker, men dybt fascineret af religion. Ingen, jeg har mødt på KristenDate, har prøvet at redde mig, og det er et godt tegn. Det mest problematiske ved religion er, når folk dømmer andre, der ikke har det samme livssyn som dem selv, og det ser ikke ud til, at det sker ofte på KristenDate.dk. Jeg har før forsøgt at tilmelde mig nogle andre datingtjenester, hvor jeg ikke var lettere imponeret. KristenDate har desuden en fremragende iPhone-app, og det er let at finde rundt i.

JA 26 NEJ 15

Vi er nævnt i

information.dk dr.dk ekstra-bladet.dk bt.dk jyllands-posten.dk