Academic Singles

Academic Singles Alle anmeldelser, meninger og oplevelser

redactor
Eliska Kolarova
Chefredaktør Lovino.cz
Samlet bedømmelse
8,6/10
24 000+ / 27+
Academic Singles

Brugervenlighed og funktioner på hjemmesiden: 9,6/10

Sikkerhed: 9,7/10

Profilinformation og grafik: 9,7/10

Potentiale for at finde en partner: 9,7/10

Kundesupport: 9,4/10

Pris: 9,2/10

Fotos af brugere,
der er online
5310 mennesker er online

Oliver
Oliver, Alder: 28
Clara
Clara, Alder: 28
Henrik
Henrik, Alder: 21

Academic Singles Alle anmeldelser, meninger og oplevelser

Siden er ikke kun for højtuddannede

Selvom Academic Singles profilerer sig selv som en platform, der er rettet mod folk med akademisk uddannelse, der ofte kan have ret svært ved at lære ligesindede mennesker at kende, så er det dog ikke noget, der er skrevet i sten. Du kan sagtens blive medlem på denne datingside uanset dit uddannelsesniveau, alder eller din nuværende jobstilling. På denne online-datingside kan du nemt komme i kontakt med personer, som du går godt i spænd med. Hvis du leder efter et seriøst forhold og romantik i hverdagen, der gerne skulle vare livet ud, så vil det være en super idé at melde sig til Academic Singles. Datinghjemmesiden tillader ikke kønsdiskriminering, og derfor vil du se en temmelig lige fordeling af mænd og kvinder. Tilmelding er helt gratis ved oprettelse af din datingprofil, og så bestemmer du selv, om du senere vil blive VIP-medlem eller ej.

Din tilmeldingsproces varer kun få minutter

Kan du godt føle dig lidt forvirret, når det kommer til alt, hvad der er digitalt? Det er absolut intet problem for denne side. Tilmeldelse hos Academic Singles er lettere end, hvad du kan forestille dig, og så går det meget hurtigt. Det er dog vigtigt, at du i løbet af processen giver så nøjagtige oplysninger som muligt, så du vil være i stand til at finde en partner, der matcher dine krav og behov. På den måde slipper du også uden om selv at skulle gennemgå hver enkelt profil for at finde nogen, der passer til dine personlige præferencer. Det ville nemlig godt kunne gå hen og blive ensformigt. De kandidater, du modtager via anbefalinger, er baseret på de svar, du har givet under selve registreringsprocessen.

Sæt dig godt til rette og få så oprettet din profil

Efter tilmeldelsen er det påkrævet af datingsiden, at du uploader et profilbillede, der forestiller dig selv. Det er selvfølgelig bedst, hvis du vælger et nyere billede, der viser, hvordan dit look er på nuværende tidspunkt.

Det skader bestemte ikke at uploade dine bedste billeder for at tiltrække mere opmærksomhed. For hvert profilbillede har du muligheden for at kontrollere, om andre brugere skal kunne dit profilbillede helt tydelig, eller om det skal sløres. Du kan også vælge, hvem der skal kunne se dine billeder sådan helt generelt. Når du har uploadet dine billeder, vil du også blive bedt om at gennemføre en personlighedstest, der afdækker dine mål, tanker og livsstil.

Ja eller nej: Skal man blive premium-medlem hos Academic Singles?

Når du har udfyldt din profil og tilføjet billeder, så er du næsten klar. Men du vil hurtigt lægge mærke til, at du ikke vil være i stand til at nyde alle de funktioner, som datingsiden har. Hvis du gerne vil have chancen for at bruge alle dets funktioner, skal du anskaffe et premium-medlemskab. Du kan gøre det samme dag. Du har mulighed for at abonnere på et premium-medlemskab i tre måneder, seks måneder eller et helt år. Når den valgte tidsperiode er gået, fornyes dit medlemskab automatisk, så du ikke pludselig mister adgang til alle funktionerne på datingsiden online. Med premium-medlemskab kan du sende og modtage private beskeder, du får muligheden for at se, hvem der har besøgt din profil, samt gennemse billeder fra andre medlemmer. Hvis du har lyst, kan du også lave en liste med favoritter, hvor du kan tilføje dine foretrukne kontakter.

Hvordan opsiger man sit medlemskab hos Academic Singles?

Hvis du i øjeblikket endnu ikke har et premium-medlemskab på siden, kan du annullere dit nuværende abonnement via din profil. For at gøre det skal du gå til din profil, vælge Indstillinger og derefter klikke på Deaktiver profil. Premium-medlemmer skal dog deaktivere deres profil på en anden måde. Du skal først sikre dig, at du har mindst 14 kalenderdage tilbage af din aftale, inden du overhovedet kan opsige aftalen. For at annullere kontrakten skal du derefter sende et brev eller fax til virksomheden eller bruge det specielle opsigelseslink på selve hjemmesiden.

redactor
Eliska Kolarova
Chefredaktør Lovino.cz
Sidst opdateret
14. 1. 2020

Academic Singles -funktioner

Søgefunktion for vip

Academic Singles hjælper dig med at finde en partner baseret på præferencer og parametre som fx fysisk placering, uddannelse, alder, højde og endda indkomst. Du vil kunne finde din ideelle partner blandt dine anbefalede matches på datingsiden.

Adgang til billeder

En af de mere innovative funktioner giver dig mulighed for at bestemme, hvem der kan se dine billeder. Du har muligheden gøre dem synlige for alle medlemmer af Academic Singles eller kun til bestemte brugere, som du definerer under indstillinger.

Avancerede anbefalinger for partnere

Ved hjælp af deres innovative teknologi hjælper Academic Singles dig med at finde den rigtige partner, der passer perfekt til dine præferencer og krav. Denne smarte teknologi scanner alle profiler og udvælger dem, der bedst matcher din profil. Det baserer sine valg på livsstil, interesser, værdier og meget mere. Det er grunden til, at du tager tid til at udfylde din personlighedstest korrekt.

Hurtig søgning blandt profiler for vip

Når du vælger at købe et VIP-medlemskab, har du muligheden for at undersøge andre profiler på Academic Singles og dermed finde ud af mere om deres udseende, interesser og personlige værdier. Med et VIP-medlemskab kan du også kontakte alle medlemmer på datingsiden Academic Singles.

Kærlighed ved første blik for vip

Er du vil med spil? Gennem leg kan du lære nye og spændende individer at kende, der alle har e høj uddannelse og akademisk baggrund. Tjek andres profiler og send dem et hjerte, hvis de falder i din smag eller et kryds, hvis du heller vil signalere utilfredshed.

Premium-funktioner for vip

Alle brugere har muligheden for at blive et VIP-medlem og får dermed muligheden for at bruge alle de forskellige funktioner, der tilbydes af Academic Singles-datinghjemmeside. VIP-medlemskab hjælper dig med at realisere din drøm om at komme i kontakt med den eneste ene.

Valgfrit VIP-medlemskab

Efter registrering på denne hjemmeside til dating har du muligheden for at tegne tre forskellige slags abonnementtyper. Der tre måneders medlemskab for (DKK 499 pr. måned), seks måneders medlemskontingent (DKK 399 pr. måned) og et tolv måneders medlemskab (DKK 299 pr. måned).

Tilføj personlige oplysninger

Du behøver hverken at skamme dig eller være bange, når du udfylder dine personlige oplysninger under registreringsprocessen. Du er velkommen til at dele alt om dine personlige tanker, meninger, livsstil, udseende og meget mere. Det er faktisk både sjovt og underholdende at udfylde sin profil med relevant information på Academic Singles. Du kan nemlig også komme til at se dig selv i et nyt lys under tilmeldelsen.

Academic Singles VIP-medlemspriser

Gratis profil

Synlige billeder
Se, hvem er online
Send og modtag private beskeder
Hurtig profilsøgning

3 måneder VIP-medlemskab

499 kr (om måneden)

Tydlige billeder
Se, hvem er online nu
Send og modtag private beskeder
Hurtig profilsøgning

6 måneder VIP-medlemskab

399 kr (om måneden)

Tydlige billeder
Se, hvem er online nu
Send og modtag private beskeder
Hurtig profilsøgning

12 måneder VIP-medlemskab

299 kr (om måneden)

Tydlige billeder
Se, hvem er online nu
Send og modtag private beskeder
Hurtig profilsøgning

Academic Singles Fordele og ulemper

Fordele

Balance mellem kvinder og mænd 49: 51
Mere end 24.000 registrerede medlemmer
Mulighed for at aktivere VIP-medlemskab
Se, hvem der er online lige nu
Avanceret søgning efter ideelle partnere

Ulemper

En date garanterer ikke nødvendigvis, at du finder ægte kærlighed
VIP-medlemskab og mange andre funktioner koster penge
Brugere kan uploade sine billeder og sløre dem
VIP-medlemskab fornyes automatisk, medmindre andet er angivet

Academic Singles til brugere

Fordele

VIP-medlemskab tilbyder mange forskellige fordele og hjælper dig med let at finde og lære en potentiel dates at kende
Du har mulighed for at dele dit billede, når du selv vil
Dit billede deles kun, når du vælger det
Registrering er helt gratis, og du bestemmer, hvor længe du vil abonnere på et VIP-medlemskab
Screenshot

Endelig min mening om datingsiden Academic Singles

redactor
Eliska Kolarova
Chefredaktør Lovino.cz

Hvis du leder efter en person, er skal kunne leve op til alle dine forventninger og samtidig have en vellykket karriere som dig, så har du fundet den helt rigtige datingside for dig. Selvom VIP-medlemskabet her er en service, der koster penge, er det rent faktisk en kæmpe fordel, da kun seriøse personer vælger at betale penge for at blive VIP-bruger. Sørg for, at du læser brugeraftalen inden registrering, så du er sikker på, at du har forstået de regler, der gælder for denne datinghjemmeside. På den måde vil du ikke opleve nogen overraskelse fx med henblik på automatisk fornyelse af VIP-medlemskab. Platformens design er på et højt niveau, og det viser, at den har en vis standard. Det er en interface, der er utrolig brugervenlig, og som vil tilfredsstille selv de mest kræsne brugere. Selvom der findes nogle dårlige anmeldelser på nettet, har vi valgt stadig at anbefale den, da hjemmesiden ser ud til at give nøjagtige oplysninger, være let at forstå, og at denne datingside ikke prøver at skjule noget for dig. Hvis du leder efter den store kærlighed i dit liv, så er der en stor chance for, at du kan gå hen og finde den her. Prøv det i dag og se, om du finder din soulmate!

Academic Singles Brugeroplevelser og anmeldelser

Alle anmeldelser (4)
Positive anmeldelser (3)
Negative anmeldelser (1)
Anne, 25 år

Jeg har altid været skeptisk, når det kommer til online-datingsider i Danmark eller andre steder, men efter at have lært en rigtig sød og ordentlig fyr at kende, så endte jeg faktisk op i seriøst forhold. Nu har jeg ingen indvendinger, når det kommer til denne type dating. Faktisk er jeg nærmest gået hen og blevet fortaler og spreder budskabet til alle, jeg kender!

JA 1 NEJ 1
Peter, 31 år

Jeg besluttede mig for at prøve mit held med Academic Singles, da jeg havde været single i rigtig lang tid. En af mine venner anbefalede datingsiden til mig, da han havde lært sin kone at kende igennem den. Jeg er i gang med at lære nogle forskellige piger at kende allerede, men jeg er bare vildt glad for, at jeg tog beslutningen om at registrere mig. Endelig føler jeg, at jeg har et datingliv!

JA 19 NEJ -11
Ulrik, 30 år

Jeg valgte at betale for et VIP-medlemskab, og siden fornyede medlemskabet efter 3 måneder, uden jeg fik nogen notifikation fra dem. Jeg havde ikke læst vilkårene ordentligt og vidste ikke, at platformen bare sådan fungerer på denne måde! Jeg ville godt have haft en besked tilsendt.

JA 4 NEJ 6
Trine, 29 år

Jeg har ikke særlig meget til at gå ud, da jeg har en karriere, der tager langt størstedelen af min tid. Jeg føler, at det tager ret meget af min tid, samtidig med at jeg altid kommer hjem uden at føle, at jeg har lært nogen at kende. Jeg er virkelig tilfreds med mit VIP-medlemskab, da kun seriøse mennesker deltager ser ud til at være på siden. Kun dem, der leder efter ægte kærlighed, tør at bruge penge på at finde den.

JA 10 NEJ 4

Vi er nævnt i

information.dk dr.dk ekstra-bladet.dk bt.dk jyllands-posten.dk