Singles50

Singles50 Alle anmeldelser, meninger og oplevelser

Over 40+
redactor
Eliska Kolarova
Chefredaktør Lovino.cz
Samlet bedømmelse
8,3/10
256 000+ / 40+
Singles50

Brugervenlighed og funktioner på hjemmesiden: 7,7/10

Sikkerhed: 7,1/10

Profilinformation og grafik: 7,5/10

Potentiale for at finde en partner: 7,7/10

Kundesupport: 7,7/10

Pris: 7,5/10

Fotos af brugere,
der er online
56637 mennesker er online

Søren
Søren, Alder: 58
Matilde
Matilde, Alder: 58
Jonathan
Jonathan, Alder: 44

Singles50 Alle anmeldelser, meninger og oplevelser

Du skal være over 40 år

Singles50 promoverer sig selv som en eksklusiv datingplatform for singler i deres bedste år. Platformen vil gerne byde alle velkommen, der er interesseret i at lære nye mennesker at kende, og som er minimum 40 år. Det er derfor perfekt egnet til middelaldrende mænd og kvinder, der leder efter ægte kærlighed.

Du vil også lægge mærke til, at Singles50 har en temmelig bred medlemsbase, hvor begge køn dominerer og faktisk er næste ligeligt fordelt. Registrering er gratis og fortrolig, og kommunikationen på siden foregår ved hjælp af private meddelelser. Hvis du lige nu tøver med at tilmelde dig denne platform, kan vi forsikre dig, at Singles50 helt sikkert vil være det værd.

Tilmeldelsen tager kun få minutter

Registrering på Singles50 er hurtigt og nemt. Selv en nybegynder, der aldrig før har siddet foran en computer, vil nemt kunne gennemføre registreringen på bare få minutter. Det er dog vigtigt at understrege, at jo mere information du deler om dig selv, jo større er dine chancer for at opspore din ideel partner eller partnere på siden. Platformen tilbyder måde til at skabe forbindelse til ligesindede mennesker på, og som er blevet velbevist. Du kan se frem til at møde mange forskellige og spændende mennesker, som alle leder efter deres livspartner.

Sæt dig godt til rette på stolen og opret din profil

Når du har afsluttet din registrering på datingsiden, bliver du bedt om at uploade et profilbillede, der viser dig selv. Det er allerbedst, hvis du uploader et af dine nyere profilbilleder, så de passer til dit nuværende look og udseende. Sørg også for at uploade dine bedste billede.

Under hvert profilbillede har du muligheden for at kontrollere, om andre brugere skal kunne se dit profilbillede i klar kvalitet, eller om dit billede skal maskeres/sløres. Du har altså generelt god mulighed for at vælge, hvem der kan se dine billeder. Når du har uploadet dine billeder, bliver du også bedt om at udføre en personlighedstest, der afslører dine mål, tanker og livsstil.

Skal jeg blive premium-medlem på Singles50?

Når du har udfyldt din profil og uploadet billederne, vil du snart opdage, at du ikke vil være i stand til at bruge alle de funktioner, som denne datinghjemmeside til ældre rent faktisk tilbyder. Hvis du gerne vil bruge alle de mulige funktioner, skal du blive et premium-medlem. Du kan købe et premium-medlemskab til en periode på tre måneder, seks måneder eller et helt år. Efter denne tidsperiode fornyes dit medlemskab automatisk, så du fortsat har muligheden for at bruge datingsidens funktioner. Premium-medlemskab gør desuden, at du fx kan sende og modtage private beskeder, bladrer gennem billeder fra andre medlemmer samt se, hvem der har besøgt din profil,. Du kan eventuelt også oprette en liste over dine foretrukne kontakter eller ”favoritter”, hvis du ønsker det.

Hvordan opsiger man sit abonnement hos Singles50?

Hvis du i øjeblikket ikke allerede har et premium-medlemskab, kan du annullere dit nuværende medlemskab gennem din profil. For at gøre det skal du gå ind på din profil, vælge Indstillinger og derefter klikke på Deaktiver profil. Premium-medlemmer skal dog deaktivere deres profil på en anden måde. Du skal først og fremmest være sikker på, at du har minimum 14 kalenderdage tilbage af din aftale, inden du overhovedet kan opsige aftalen. For at annullere medlemskabskontrakten skal du sende et brev eller fax til virksomheden eller bruge det specielle opsigelseslink, som du kan finde på selve datingsiden.

redactor
Eliska Kolarova
Chefredaktør Lovino.cz
Sidst opdateret
25. 9. 2021

Singles50-funktioner

Søgefunktioner for vip

Med denne funktion kan du søge efter en partner baseret på alder, højde, uddannelse, indkomst, fysisk placering og meget mere. Hvis du vælger at gemme en sådan søgning, får du også tilbudt at tage kontakt til personer baseret på disse præferencer.

Vælg dine billeders tilgængelighed

Du vælger, om dine billeder skal kunne ses af alle brugere eller kun gøres tilgængelige for specifikke bruger, som du har udvalgt.

Intelligente anbefalinger

Datingsiden bruger en algoritme, der gør den i stand til at anbefale og dermed forbinde individer med ensartede interesser, livsmål og værdier. Bare indtast dine personlige oplysninger, og lad algoritmen gøre arbejde for at finde din perfekte partner.

Hurtig gennembladring af profiler for vip

Med denne funktion har hvert medlem mulighed for gratis at gennemse og tjekke andre brugers profiler og kontakte disse medlemmer, som de har lyst.

Kærlighed ved første Synes godt om for vip

Singles50 giver dig muligheden for at finde personer, du har en masse tilfælles med, ved at bruge en funktion, der anbefaler medlemmer baseret på de oplysninger, du har angivet under registreringen af din konto. Hvis du ser et medlem, du kan lide, kan du synes godt om eller like deres profil med et hjerte.

Premium PRO VIP-funktioner

Premium-funktionen er som udgangspunkt designet til at eliminere useriøse og falske brugerprofiler. Derudover tilbyder premium en række funktioner, der er med til at forbedre sikkerhed samt øger dine chancer for at møde nogen, du synes om.

Valgfrit VIP-medlemskab

Alle medlemmer kan vælge at aktivere et VIP-medlemskab for en bestemt periode. Lige nu er følgend muligheder tilgængelige: tre måneder (DKK 499/måned) eller seks måneder (DKK 399/måned) eller 12 måneder (DKK 299/måned). Dette medlemskab giver dig mange fordele og giver dig mulighed for at læse og sende private beskeder til andre medlemmer.

Angiv relevant information om dig selv

Singles50 giver plads til, at du kan udtrykke dig selv. Du kan uploade flere billeder til din brugerkonto og på denne måde øge dine chancer for at møde spændende mennesker. Du skal desuden udfylde et spørgeskema omkring din personlighed.

Singles50 VIP-medlemspriser

Gratis profil

Gennemse profiler hurtigt og nemt
Læs og send beskeder
Klare, synlige billeder
Føj kontakter til favoritter

3 måneder VIP

499 kr (om måneden)

Gennemse profiler hurtigt og nemt
Læs og send beskeder
Klare, sąynlige billeder
Føj kontakter til favoritter

6 måneder VIP

399 kr (om måneden)

Gennemse profiler hurtigt og nemt
Læs og send beskeder
Klare, sąynlige billeder
Føj kontakter til favoritter

12 måneder VIP

299 kr (om måneden)

Gennemse profiler hurtigt og nemt
Læs og send beskeder
Klare, sąynlige billeder
Føj kontakter til favoritter

Singles50 Fordele og ulemper

Fordele

Forholdet mellem mænd og kvinder er 51: 49
Gennemse medlemsprofiler hurtigt
Smarte partneranbefalinger
Valgfrit VIP-medlemskab

Ulemper

Nogle funktioner er kun tilgængelige for medlemmer med VIP-medlemskab
Kun medlemmer over 40 kan registrere sig på platformen
De fleste brugere leder efter seriøse og langsigtede forhold
Premium-medlemskab kan ikke annulleres i dine kontoindstillinger

Singles50 til brugere

Fordele

Du kan kun gøre dine billeder tilgængelige for specifikke udvalgte medlemmer
Du kan abonnere på Premium-medlemskab, som giver dig mange yderligere funktioner og fordele
Du skal kun udfylde de oplysninger, du finder nødvendige og passende for dig. Jo flere oplysninger du inkluderer i din profil, jo større er chancen for at finde din soulmate og partner for livet.
Screenshot

Endelig min mening om datingsiden Singles50

redactor
Eliska Kolarova
Chefredaktør Lovino.cz

Singles50 har alle forudsætninger, der skal til for, at den kan blive en af de mest foretrukne datingsider – selvfølgelig, hvis du er 40 år eller ældre. Denne datingplatform hjælper dig med at finde nye partnere og samler individer med samme livsstil på ét sted, samtidig med at den giver dem chancen for at lære hinanden bedre at kende. Hvis du virkelig leder efter din livspartner, kan det helt sikkert betale sig at anskaffe et premium-medlemskab. VIP-medlemskab giver dig en masse ekstra funktioner, der beskytter dig mod falske og bedrageriske profiler, mens du øger chancen for at møde din soulmate. Denne datingside for 40+ og 50+ skjuler ikke nogen ubehagelige overraskelser, som nogle konkurrerende datingsider har en tendens til, men er i stedet blevet oprettet helt med brugeren i fokus!

Singles50 Brugeroplevelser og anmeldelser

Alle anmeldelser (4)
Positive anmeldelser (3)
Negative anmeldelser (1)
Jørgen, 55 år

Endelig føler jeg, at jeg har fundet en datingside, hvor de ikke lover mere end, hvad de kan holde. Og oven i det hjælper de mig med at anbefale partnere baseret på mine personlige præferencer og krav. Jeg er allerede i gang med at tale med to medlemmer, og jeg har faktisk sat en dato for min første date med dem begge, men er ikke sikker på, hvem jeg vil møde først. Ender nok med at give dem begge en chance :-)

JA 1 NEJ 1
Maria, 56 år

Jeg havde læst blandede anmeldelser om siden, men jeg tænkte, at jeg ville kaste mig ud i det selv. Jeg kan ikke sige andet end, at jeg er virkelig tilfreds med tjenesterne og funktioner på denne dating side for ældre. Selv om man skal betale for mange af premium- og VIP-funktionerne, så er de virkelig det værd. I sidste ende mener jeg, at det er en lille pris at betale for at finde en partner, som du kan dele resten af dit liv med. Jeg er godt på vej!

JA 6 NEJ 2
Joan, 47 år

Jeg tilmeldte mig i håbet om, at jeg ville være i stand til at finde min livspartner. Jeg blev dog ret overrasket, da jeg opdagede, at jeg ikke kunne sende private beskeder, medmindre jeg havde et VIP-medlemskab. Den ville derfor bare sende automatiske svar. Hvad der gjorde mig endnu mere forvirret var, at jeg åbenbart godt kunne sende beskeder til folk, der boede i Luxembourg. Jeg forsøgte at få fat i kundeservice for at finde ud af, om det kunne ændres til datingside Danmark, men jeg desværre ikke fået svar på mit spørgsmål endnu.

JA 4 NEJ 7
Peter, 52 år

Jeg vil rigtig gerne takke Singles50 for at hjælpe mig i gang med dating. Jeg havde ikke meget tiltro til internettet og datingsider. Jeg havde svært ved at komme i gang med den slags i min alder. Men denne side ændrede mig fuldstændig. Den hjalp mig med at finde min partner, og jeg har aldrig været gladere.

JA 12 NEJ 5

Vi er nævnt i

information.dk dr.dk ekstra-bladet.dk bt.dk jyllands-posten.dk