Match.com

Match.com Alle anmeldelser, meninger og oplevelser

redactor
Eliska Kolarova
Chefredaktør Lovino.cz
Samlet bedømmelse
7,9/10
9 800 000+ / 23+
Match.com

Brugervenlighed og funktioner på hjemmesiden: 6,6/10

Sikkerhed: 7,2/10

Profilinformation og grafik: 6,6/10

Potentiale for at finde en partner: 6,1/10

Kundesupport: 5,6/10

Pris: 5,3/10

Fotos af brugere,
der er online
2168142 mennesker er online

Vincent
Vincent, Alder: 23
Clara
Clara, Alder: 31
Jonathan
Jonathan, Alder: 29

Match.com Alle anmeldelser, meninger og oplevelser

Match er en simpel, moderne datingside

Platformen Match er uden tvivl en af verdens mest kendte datingsider med mange års erfaring – faktisk så gammel, at den i første blev markedsført gennem tv-reklamer. Vores anmeldelse af dk.match.com viser en platform, der er både mere brugervenlig og seriøs end de fleste andre store datingtjenester, selvom den er akkurat så traditionel og kommerciel.

Selvom processen for tilmelding er meget ukompliceret, har Match alligevel en fyldestgørende guide, der kan hjælpe dig gennem trinene, hvis du skulle komme i tvivl. Når du har valgt, om du søger mænd eller kvinder (du kan endnu ikke vælge begge), skal du indtaste basale oplysninger som brugernavn, fødselsdato, køn, placering og e-mailadresse.

Registreringsprocessen behøver ikke tage mere en nogle få minutter. Når det er gjort, blive du bedt om at besvare nogle spørgsmål om hvorvidt du bl.a. leder efter et seriøst forhold. Vi synes, at det er ærgerligt, at man her kun kan svare ja eller nej, da man måske ikke altid har sine intentioner helt på plads, når man starter ud med at tilmelde sig. Der er måske også flere danskere, der tilmelder sig denne datingside, der måske godt kunne tænke sig at lede efter begge dele. Måske det er noget, der bliver ændret senere hen.

Det er utroligt nemt at tilmelde sig hos Match!

Som sag tager registreringen hos Match meget kort tid, og hjemmesidens robot hjælper dig igennem alle trin. Spørgsmålene, du stilles, vil vedrøre en del emner som religion og uddannelse, om du ønsker børn eller ej, højde og meget, meget mere. Formålet er ikke at genere dig, men denne proces skal først og fremmest at gøre det lettere for dig at finde og tage kontakt til de brugere, som du virkelig matcher med og er interesseret i at møde.

Du behøver ikke at besvare alle spørgsmål, hvis du føler, at det tilhører dit privatliv. Match lægger dog stor vægt på brugernes sikkerhed på deres datingside. Det anbefales at være bund ærlig, når du svarer, da disse svar vil være grundlaget, når Match sætter dig sammen med andre potentielle kandidater, der matcher godt med din personlighed.

Tilmelding hos Match giver dig en omfattende profil

Match fik en del feedback fra dets brugere om, at tilmelding tog al for lang tid, og de valgte at lytte og forenkle hele processen. Efter du har været igennem en hurtig tilmelding på Match, der bl.a. inkluderer trin som valg af profilbillede, og hvilken type person, du leder efter, så skal du til sidste vælge den abonnementstype, du ønsker. Af de tre muligheder har den dyreste ingen bindingstid og varer i 1 måned. De to korteste muligheder har en varighed på 3 eller 6 måneder, inklusive bindingstid, men er så også den del billigere.

Hvordan annullerer jeg mit abonnement hos Match?

Hos Match kan du hurtigt og nemt annullere medlemskabet eller helt slette kontoen når som helst. Hvis du går ind på hjemmesiden http://dk.match.com og klikke på Min profil, der kan genkendes på grund af billedikonet øverst til højre, vil du se et link i bunden, der indikerer sletning af konto. Du bliver omdirigeret til en side, hvor du bliver bedt om at trykke på en tilsvarende knap. Her åbnes en side til en proces på tre trin: Når du har gennemført alle tre trin, vil du være nået frem til at have slettet din datingprofil fuldstændigt.

redactor
Eliska Kolarova
Chefredaktør Lovino.cz
Sidst opdateret
25. 3. 2020

Match.com-funktioner

Giv specifikke oplysninger om dig selv

Når du klikker på andre brugerprofiler på Match, ser du i øverste venstre hjørne, hvad du og den bruger, du klikkede på, har tilfælles. Det kan fx være, I har samme type uddannelse, interesser I begge synes godt om, sprog I begge taler eller har lært, eller måske er I begge rygere. Den store fordel ved dette er, at du hurtigt kan udelukke kandidater, der bare ikke matcher med dig, og i stedet nemt oprette en liste over medlemmer, du har en masse til fælles med. Denne funktion fungerer naturligvis bedst, hvis du har sørget for at udfylde din egen profil så detaljeret som muligt, og at du har været helt ærlig omkring dine svar.

Premium-funktioner

På siden bliver alle profiler givet tre hurtige valgmuligheder: Her kan du sende en flirtende smiley, skrive en besked eller gemme profilen som en favorit. Hvis du dog gerne vil sende en besked, kræver det et betalt medlemskab, mens der er en begrænsning på en flirtende smiley om dagen på en standardprofil. Derudover har vi premium-funktionen Boost. Navnet er måske klart nok i sig selv, men det er med til at give din profil et skub og gøre den mere synlig for de andre brugere. På den måde er du sikret lidt ekstra opmærksomhed. Funktionen er virkelig god og noget, som meget få datingtjenester online kan tilbyde. Men det er dog langt fra den eneste interessante premium-funktion, der fås her. De har nemlig en såkaldt inkognitotilstand eller skjult tilstand. Ordet "inkognito" betyder, at du kan gå lidt undercover og klikke ind på andres profil, uden de kan se, at du kigger. Hvis du bruger inkognitotilstand, vises du heller ikke i søgeresultaterne. Funktionen giver dig mulighed for at holde din aktivitet mere privat, men den er ikke gratis. Når du betaler for skjult tilstand, kan du slå funktionen til og fra, når du vil, og så ofte du vil.

Match.com VIP-medlemspriser

VIP-medlemskab 1 måneder

499 kr

Bindingstid i 1 måneder
Find ud af, hvem der er online lige nu
Modtag og send private beskeder
Mulighed for hurtig søgning af profiler

VIP-medlemskab 3 måneder

379 kr (om måneden)

Bindingstid i 3 måneder
Automatisk fornyelse (kan slås fra)
Send og modtag private beskeder
Søgning hurtigt gennem platformsprofilerne

VIP-medlemskab 6 måneder

279 kr (om måneden)

Bindingstid i 6 månder
Se, hvem der er online lige nu
Send og modtag private beskeder
Hurtig søgning gennem forskellige profiler

Match.com Fordele og ulemper

Fordele

Seriøs datingside
God fordeling mellem mænd og kvinder
Mange danske medlemmer online hele tiden
Fungerer på mange enheder
Flere forskellige medlemskabstyper

Ulemper

Siden er primært for et internationalt marked, ikke kun Danmark
Datingplatformen er bedst til folk, der vil seriøse forhold
Annuller dit medlemskab 48 timer før, opsigelse træder i kraft
Begrænsning til 1 udsendelse af "flirt" om dagen

Match.com til brugere

Fordele

Du kan gå ind i en profil og hurtigt få et indtryk af personlighed, og om I matcher
Funktionerne boost og inkognito gør dig mere synlig eller mere skjult
En af de mest brugervenlige datingsider at finde rundt på
Screenshot

Mine personlige tanker omkring Match

redactor
Eliska Kolarova
Chefredaktør Lovino.cz

Match skiller sig ud fra mængden på mange måder. Platformen konkurrerer effektivt både med de store internationale spillere som Tinder og EliteSingle og andre store danske hjemmesider til dating. Desuden tilbyder Match alle de generelle funktioner, som du kender det fra andre datingsider, og så har de langt unikke, praktiske funktioner oven i hatten såsom boost og inkognito. Hvis noget nødvendigvis skal påpeges som negativt, kan man sige at processen med annullering af abonnementet er mindre nemt. Match-abonnementet skal annulleres mindst 48 timer, før det udløber, ellers bliver abonnementet fornyet med endnu en måned. Det er dog en forholdsvis normal praksis hos mange virksomheder online, og man skal bare være en lille smule mere opmærksom som bruger, hvis man gerne vil forlade siden. Der er nogle mennesker, der også mener, at det kan være frustrerende, at der ikke kan sendes beskeder uden abonnement, men på mange måder er det positivt, da man på den måde sikrer sig, at brugerne på datingsiden er seriøse i deres ærinde. Derfor kan det diskuteres, om det er godt eller dårligt. Alt i alt må man altså sige, at Match fremtår som en seriøs datingside, der er både sikker og let at bruge, med mange danske brugere tilgængelige og få falske profiler.

Match.com Brugeroplevelser og anmeldelser

Alle anmeldelser (4)
Positive anmeldelser (3)
Negative anmeldelser (1)
Sabrina, 24 år

Jeg var først lidt tilbageholden over for Match, da jeg fik nys om, at der kunne være svært at annullere abonnementet. Jeg endte med at tage chancen på et 6-måneders medlemskab. Nu, fire måneder senere, kan jeg ikke se, hvorfor nogen overhovedet vil annullere sådan en super datingtjeneste. Jeg har mødt nogle dejlige mænd, der bruger Match, og vil have mit abonnement automatisk fornyet for altid!

JA 1 NEJ 0
Christian, 36 år

Der er både profiler på Match, der leder efter seriøse forhold, men også mange i min kategori, der egentlig gerne vil have noget hurtigt og sjovt. Jeg har ikke selv råd til at bruge hundredvis af kroner på dette hver måned, og derfor bruger jeg kun Match om sommeren og annullerer mit abonnement igen hvert efterår, da jeg alligevel ikke kommer meget ud om vinteren. Har læst om mennesker, der ikke kan annullere, men hvis du bare følger instruktionerne, er det super nemt. Jeg siger: Brug Match i de perioder, hvor du er mest ude og omkring.

JA 9 NEJ 4
Trine, 42 år

Jeg kan godt lide inkognitotilstand, hvilket koster meget lidt om dagen. På den måde kan jeg gemme mig væk og selv bestemme, hvornår jeg vil have opmærksomhed. Efter at have været medlem af Match i evigheder, må jeg sige, at det er den klart bedste ud af de 5 datingsider, jeg har prøvet i mit liv. Den er utroligt praktisk og effektiv, og det tager mig et par sekunder at gå ind i en profil og se, om jeg er interesseret i denne person eller ej.

JA 21 NEJ 9
Jørgen, 48 år

Jeg kan godt lide inkognitotilstand, hvilket koster meget lidt om dagen. På den måde kan jeg gemme mig væk og selv bestemme, hvornår jeg vil have opmærksomhed. Efter at have været medlem af Match i evigheder, må jeg sige, at det er den klart bedste ud af de 5 datingsider, jeg har prøvet i mit liv. Den er utroligt praktisk og effektiv, og det tager mig et par sekunder at gå ind i en profil og se, om jeg er interesseret i denne person eller ej.

JA 15 NEJ 19

Vi er nævnt i

information.dk dr.dk ekstra-bladet.dk bt.dk jyllands-posten.dk