be2

be2 Alle anmeldelser, meninger og oplevelser

redactor
Eliska Kolarova
Chefredaktør Lovino.cz
Samlet bedømmelse
8,5/10
24 000+ / 20+
be2

Brugervenlighed og funktioner på hjemmesiden: 9,5/10

Sikkerhed: 8,9/10

Profilinformation og grafik: 8,9/10

Potentiale for at finde en partner: 9,9/10

Kundesupport: 8,6/10

Pris: 9,1/10

Fotos af brugere,
der er online
5310 mennesker er online

Thor
Thor, Alder: 26
Sofia
Sofia, Alder: 27
Esben
Esben, Alder: 26

be2 Alle anmeldelser, meninger og oplevelser

be2 er en moderne datingside

Datingplatformen be2 markedsfører sig selv som et websted, hvor du har chancen for at møde ligesindede i alle aldre. De folk, der leder efter noget seriøst, og som er trætte af det trivielle liv, bør gå i gang med deres tilmelding på be2-datingplatformen allerede nu. Forholdet mellem de to køn er næste lige, og det er især noget, der værdsættes af den mandlige brugerflade, der normalt oplever en mangel på relevante kandidater, da mange hjemmesider vil gå langt for at få kvindelige medlemmer til.

Du kan registrere dig som medlem uden omkostninger, men hvis du gerne vil kunne nyde godt af alle sidens diverse funktioner, så er det nødvendigt, at du køber et premium-medlemskab. Den danske datingside be2 er diskret og tilbyder mange forskellige former for dating. Du kan gå efter dit livs store kærlighed, lede efter bekendtskaber eller måske bare nye venner.

Registrering med be2 er slet ikke svært!

Registrering tager kun et par minutter at gennemføre. Du bliver guidet med den trinvise vejledning, hvor du bliver bedt om at opgive grundlæggende oplysninger om dig selv og din personlighed. Bemærk, at du ikke bliver bedt om at svare på spørgsmål, der på nogen måde kan bringe dit privatliv i fare. Det er vigtigt at være ærlig og svare ordentlig på det hele, da disse svar vil danne grundlag, når be2 matcher dig med andre kandidater. Det vil gøre, at du får et langt bedre resultat. Tusinder af individer har indtil videre anvendt denne funktion, så de kunne møde ligesindede mennesker.

Registreringen med be2 sigter mod at oprette e underholdende profil

Når du registrerer dig hos be2, bliver du bedt om at uploade et profilbillede. Her skal du vælge et billede, der ligner dig og matcher dit nuværende look. Sådan undgår du ubehagelige overraskelser, når du møder en potentiel partner i den virkelige verden.

Desuden vil vi gere understrege, før du uploader dine billeder, at du kan enten gøre dine billeder tilgængelige for alle medlemmer eller kun specifikke medlemmer, du håndplukker personligt. Desuden bør du fuldfør personlighedstesten, hvor du angiver dine meninger, tanker, mål og livsstilspræferencer. Denne personlighedstest er yderst vigtig, fordi den også vil blive brugt i den algoritme, der bruges af be2 til finde og foreslå andre med samme livsstil.

be2s premium-medlemskab er en god investering

Hvis du virkelig skal kunne nyde godt af alle de funktioner, der tilbydes på be2, skal du købe et premium- eller VIP-medleskab. Hvis du ikke er helt sikker på, hvilken type medlemskab er bedst for dig, kan du altid betale for tre måneder først og derfra teste selv. Hvis du er tilfreds, kan du vælge at udvide medlemskabet til 6 eller 12 måneder eller annullere det helt, hvis du er utilfreds. Det er kun premium-medlemskab, som giver dig adgang til at se, hvilke brugere der har besøgt din profil, læse og svare på beskeder, tilføje kontakter til dine favoritter eller se andres fotoalbum. Vi vil meget gerne gøre opmærksom på og understrege, at premium-medlemskab automatisk fornyes, hvis du ikke aktivt annullerer det til tiden.

Hvordan annullerer jeg mit medlemskab med be2?

Du har mulighed for at annullere dit medlemskab når som helst, så længe du ikke har aktiveret et premium-medlemskab. Du kan annullere medlemskabet ved at gå til indstillinger og derefter klikke på Deaktiver profil. Bemærk, at premium-medlemmer i stedet skal annullere deres medlemskab senest 14 kalenderdage inden udløbsdatoen for den aktive abonnementsperiode. Dette skal ske ved enten at sende en underskrevet notifikation via post eller fax til virksomhedens adresse eller via et link på selve be2-hjemmeside.

redactor
Eliska Kolarova
Chefredaktør Lovino.cz
Sidst opdateret
25. 9. 2021

be2-funktioner

Gør dine billeder tilgængelige for specifikke medlemmer

Du kan vølge kun gøre dine billede tilgængelige for specifikke medlemmer eller for alle, der er registreret på den danske datingside be2-platformen.

Smarte partneranbefalinger

Dette er en smart og intelligent teknologi, der bliver bedre for hver eneste dag. Du kan allerede i dag finde potentielle partnere med samme type interesser, holdninger og værdier som dig selv. Alt, hvad du skal gøre, er at indtaste nogle oplysninger om dig, og derefter kan be2-algoritmen gøre al arbejdet for dig.

Angiv oplysninger om dig selv

På be2 har du muligheden for at indtaste grundlæggende oplysninger om dig selv, men du kan også bekendtgøre dine meninger og tanker samt vise din livsstil og uploade nogle af dine bedste billeder.

Søgning for vip

På be2 kan du finde en potentiel partner sorteret placering, alder, højde, uddannelse, årlig indkomst og andre specifikke indstillinger. Passende matches vises under afsnittet Anbefalede kontakter.

Gennemse VIP-profiler hurtigt

be2 giver dig mulighed for at browse andre medlemmers profiler, få adgang til generelle oplysninger om dem og naturligvis muligheden for at række ud og kontakte dem.

Kærlighed ved den første Synes godt om for vip

Be2-platformen har oprettet et spil, der har det mål at introducere forskellige profiler til hinanden, der, som ikke nødvendigvis allerede har hinanden på kontaktliste. Du kan vise dem, at du er interesseret ved at sende dem et hjerte. Hvis du af en eller anden grund ikke kan lide det, du ser, kan du i stedet bruge X-knappen.

Premium-funktioner

Premium-medlemskab kan fås af alle medlemmer, der har registreret sig på be2-platformen. Det er kun med premium-medlemskab, at brugerne kan gøre brug af de mange praktiske funktioner, der gør dating både lettere, sjovere og hurtigere.

be2 VIP-medlemspriser

Gratis profil

Hvem er online nu
Browse hurtigt gennem profiler
Send og modtag privatbeskeder
Vis tydelige billeder

3 måneder VIP-medlemskab

359 kr (om måneden)

Klare billeder
Opdag, hvem der er online lige nu
Send og modtag private beskeder
Hurtig søgning blandt forskellige profiler

6 måneder VIP-medlemskab

269 kr (om måneden)

Klare billeder
Opdag, hvem der er online lige nu
Send og modtag private beskeder
Hurtig søgning blandt forskellige profiler

12 måneder VIP-medlemskab

179 kr (om måneden)

Klare billeder
Opdag, hvem der er online lige nu
Send og modtag private beskeder
Hurtig søgning blandt forskellige profiler

be2 Fordele og ulemper

Fordele

Jævn fordeling mellem kvinder og mænd i form af 51: 49
Se, hvilke medlemmer er online lige nu
Anbefalinger til egnede potentielle partnere
Valgfrit og fordelagtigt VIP-medlemskab

Ulemper

Funktioner på be2-platformen kan kun bruges, efter du har købt et VIP-medlemskab
Datingplatformen er især velegnet til mennesker med seriøse intentioner
Du skal annullere dit VIP-medlemskab skriftligt
Billeder fra andre brugere kan kun ses, når du har uploadet dine egne billeder

be2 til brugere

Fordele

Du har mulighed for at tilmelde dig et VIP-medlemskab med mange forskellige fordele og smarte funktioner
Du kan oprette dine favoritkontakter og gøre, at dine billeder kun er tilgængelige for dem, du vælger
Når du logger ind, kan du se, hvilke medlemmer der i øjeblikket er online og har mulighed for at kontakte dem direkte
Screenshot

Endelig min mening om datingsiden be2

redactor
Eliska Kolarova
Chefredaktør Lovino.cz

Der er nogle ting, man skal huske på, når man vil date på be2. Du skal lære, hvordan du bruger platformen, og hvordan VIP-medlemskabet i sig selv fungerer i praksis. Vi har fundet be2-anmeldelser, hvor få personer klager over, at de ikke kan lide datingmetoderne, men baseret på deres meninger og erfaringer er disse klager forståelige til en vis grad. Det er ret let at lukke en VIP-konto på trods af alt dette. På be2-platformen finder du også medlemmer, der leder efter seriøse forhold og nogen at dele deres liv med. Du møder mennesker i alle aldre, og du vil virkelig være i stand til at finde noget for enhver smag, uanset om du er ung eller pensionist i sine bedste dage. Chancen for at møde en ligesindet øges market, hvis du vælger at købe et premium-medlemskab. Datingsiden be2 er heller ikke kendt for at forvirre sine medlemmer med uforståelige regler, men er meget lige til. Vi mener, at den hører til blandt de datingsider, der opstiller rimelig krav til dets brugere.

be2 Brugeroplevelser og anmeldelser

Alle anmeldelser (4)
Positive anmeldelser (3)
Negative anmeldelser (1)
Lars, 43 år

Nogle skriver, at det kan være svært at overskue reglerne for medlemskab. Men jeg gjorde selv dette rigtige og sørgede for at få læst reglerne, før jeg meldte mig til datingsiden be2. Så jeg fandt det ikke så svært igen, selv om jeg selvfølgelig ikke har opsagt mit abonnement endnu – jeg er nemlig rigtig glad for det indtil videre! Der er mange interessante kvinder på siden, og jeg chatter lige nu med et par stykker.

JA 2 NEJ 1
Kristine, 37 år

Det er ikke længe siden, at jeg oprettede min profil, og indtil videre er jeg ret tilfreds med, hvad jeg får for pengene. Jeg tror dog ikke, at man skal tænke på ens premium-medlemskab som en omkostning, men hellere en investering i fremtiden. Selv om der også er folk på siden, der kun leder efter mere casual forhold, så har jeg allerede fået 2 dates med mænd, der søger det samme som mig.

JA 4 NEJ 1
Line, 41 år

Jeg annullerede mit medlemskab, efter jeg først havde oprettet min profil. Heldigvis havde jeg ikke nået at betale for et VIP-medlemskab. Jeg får stadig tilbud om medlemskab fra be2 engang imellem, hvilet jeg ikke har nogen interesse i. Det synes jeg er ret irriterende for at sige det rent ud!

JA 5 NEJ 10
Poul, 44 år

Jeg har været så heldig, at jeg fandt en rigtig vidunderlig kvinde her på be2 – men det skete først, efter jeg havde betalt for premium-kontoen, naturligvis. Det kommer an på, hvor seriøs man er i sin jagt på kærligheden, hvorvidt man mener, at det er det værd. Det var det dog for mig!

JA 14 NEJ 6

Vi er nævnt i

information.dk dr.dk ekstra-bladet.dk bt.dk jyllands-posten.dk