Zoosk

Hvad er de mest populære datingsider? Populære datingsider i Danmark
937 600 mennesker er online
Academic Singles
1.
Academic Singles
Academic Singles
  • Utroligt højt sikkerhedsniveau
  • Stort udvalg af højtuddannede, akademisk folk
  • Mød folk fra overalt i verden
27+
ideel alder
24 000+
singles
cDate
2.
cDate
cDate
  • Flirts og intime forhold
  • Mange singler, der vil have det samme som dig
  • Find lokale dates direkte
20+
ideel alder
25 000+
singles
be2
3.
be2
be2
  • Tilbyder medlemmer høj integritet
  • Stor diversitet blandt folk på siden
  • Du kan møde folk fra hele verden
20+
ideel alder
24 000+
singles

Zoosk Alle anmeldelser, meninger og oplevelser

redactor
Eliska Kolarova
Chefredaktør Lovino.cz
Samlet bedømmelse
5,3/10
40 000 000+ / 21+
Zoosk

Brugervenlighed og funktioner på hjemmesiden: 5,3/10

Sikkerhed: 6/10

Profilinformation og grafik: 5,3/10

Potentiale for at finde en partner: 5,3/10

Kundesupport: 4,5/10

Pris: 5,5/10

Zoosk Alle anmeldelser, meninger og oplevelser

Zoosk er en moderne og simpel datingside

Zoosk er en datingside, der kan bruges af næsten alle. Mange forskellige mennesker melder sig til her på siden: Både dem, der ønsker uforpligtende sexmøder og flirting online samt de folk, der leder efter mere langvarige forhold og en seriøs partner. Dette er en af de ældste og mest etablerede datingsider online. Så hvis du har lyst til at komme ud og møde nogen, skal du ikke gøre andet end at oprette en konto og starte søgningen! Hvis du er træt af at være ensom og håber på at finde ægte kærlighed, der varer hele dit liv, bør du besøge Zoosk – en hjemmeside, der er åben for alle slags mennesker. Det betyder ikke noget, om du er single, eller om du bare har brug for en pause fra hverdagen. Her finder du mange mennesker i samme situation. Lad dem se de bedste sider af dig, så du hurtigt vil være i stand til at finde en person med lignende livsstil, interesser og prioriteter som dig, eller som du passer med på en anden måde. Systemet, der sørger for matches, foreslår partnere i henhold til de kriterier, du angiver. Her får du ikke kun chancen for at finde en kæreste, men også en nær ven, som du kan tilbringe timevis sammen med, hvor I taler om løst og fast eller en aktivitet, som I begge synes om.

Registrering hos Zoosk er alt andet end besværligt!

Hvordan kommer du videre med på platformen, så man er klar til at flirte? Det er egentlig enkelt. Opret en konto på få minutter, gå videre og klikke det bekræftelseslink, du modtager via e-mail, og så begynde at bruge funktionerne i dette datingfællesskab. Hvis du ikke kan finde bekræftelseslinket i din indbakke, så endte det måske i spam-mappen, hvilket desværre kan ske engang imellem. Inden du logger ind, skal du give nogle grundlæggende oplysninger, om du fx er en mand eller en kvinde, om du leder efter en mand eller en kvinde, og du skal angive, hvilken kropsform du har, om du ryger eller ej, og forskellige andre ting. De valg, du træffer, vil til en vis grad påvirke, hvilke forslag du vil få forslået som matches senere. Du kan senere få adgang til din profilside og tilføje eller ændre oplysningerne om dig selv. Det er vigtigt at have de korrekte detaljer på plads her, da det kan være afgørende for at finde den rigtige partner. Normalt, jo mere du beskriver dig selv, jo flere vil kontakte dig. Du behøver ikke kun at fokusere på dig selv som sådan, men måske skrive nogle sætninger om, hvor du kommer fra eller dine hobbyer. Det kan øge chancen for at finde mennesker at date i dit område. Mange mennesker lægger meget vægt på udseende, så det kan være en god idé at beskrive ens udseende så tidligt som muligt og i det mindste bruge et klart profilbillede, der tydeligt viser, hvordan du ser ud.

Tilmelding ved Zoosk giver dig en omfattende profil

Det er en kunst at skabe balance mellem beskedenhed og praleri, når du skal beskrive dig selv. I stedet for at fremhæve alle positive træk, kan du måske understrege en enkelt personlighedstræk hos dig selv og skrive lidt mere fyldestgørende om det.

Hvis du fx mener, at du er en kreativ sjæl, er det bedre at udtrykke dette ved at fortælle om dine kreative projekter eller tendenser end bare at skrive, at du er kreativ. På den anden side er der intet galt med kun at beskrive specifikke oplysninger om dit udseende, såsom højde, hår og øjenfarve og andet, og desuden er der mange mennesker, er sætter pris på, om du nøjagtigt fortæller, hvad og hvem du leder efter på Zoosk Danmark.

Hvis du følger disse trin, kan du hurtigt overbevise andre om, at de bør tage kontakt til dig. Det er også bedst, hvis du skriver lidt om, hvad du søger i form af et partnerskab og i korte bekendtskaber, uanset om du er genert eller ej, og hvis du bruger humor i løbet af den første kontakt, er du allerede nået langt i at gøre et godt indtryk.

Zoosk og Premium-medlemskab - er det værd?

Du skal skaffe dig et Premium-abonnement for at kunne kontakte interessante personer, som du finder, efter du er registreret på Zoosk-datingsiden. Hvis du ikke gør det, vil du ikke have adgang til alle hjemmesidens funktioner. Du vil ikke være i stand til at skrive ubegrænset med andre mennesker i din jagt på en date. En premium-konto vil uden tvivl øge dine chancer for at finde den rette partner. Zoosks forskellige valgmuligheder for premium er sat op på en sådan måde, at de bliver billigere, jo længere du forpligter dig. Hvis du vælger abonnementer, der varer mere end 3 måneder, falder prisen til mindere end DKK 5 om dagen.

Hvordan sletter du din konto på Zoosk?

Hvis du ikke længere har lyst til at bruge datingsiden Zoosk, eller du allerede har fundet din perfekte partner, eller måske noget helt tredje, så har du selvfølgelig altid valgt om at slette din konto og annullere dit medlemskab på siden. Det er hurtigere og nemmere, end du måske tror. Alt, du skal gøre, er at gå til menuen Abonnement og derefter trykke på knappen Afmeld abonnement, som du finder på bunden af siden. Derefter skal du klikke på Konto og Rediger i feltet med Kontostatus. Klik derefter på Slet brugerkonto, før du til sidst klikker på knappen, der siger Slet. Her bliver du præsenteret for muligheden om at fortælle, hvorfor du vil slette din konto, og så trykke på Fortsæt sletning. Du skal nu igen bekræfte den endelige sletning og vente på, at siden opdateres. Din konto er nu endelig slettet eller deaktiveret.

Zoosk-funktioner

Søgning

Ved at søge efter brugere, der lever op til specifikke kriterier, finder du ikke kun mennesker i nærheden af dig, men også fra andre steder i verden.

Profilbillede

Opret et profilbillede, der bedst muligt afspejler din personlighed. Det gør det lettere at finde potentielle partnere, der leder efter lige netop den, du er.

Pas godt sammen

Du får de valgte profiler baseret på de kriterier, du har valgt. Vælg en, der bor i nærheden eller en, der ligner din drømmepartner.

Synes godt om eller ej

Bedøm andre brugere og giv dem hjerter, hvis du synes godt om dem.

Chat

Chat med dem, som du synes godt om. Vær den første til at skrive, og vent ikke på, at andre tager initiativ. Det forøger dine chancer for at opdage ægte kærlighed.

Synes godt om for vip

I denne fane finder du folk, der har givet dig dig et like eller synes godt om. Hvis du selv synes godt om nogen, kan du bedømme deres profil eller tilføje dem til din favoritliste!

Besøgende for vip

Her finder du medlemmer, der har besøgt din profil. Se, hvem er specielt interesseret i dig, og find ud af, om de lever op til dine forventninger.

Zoosk VIP-medlemspriser

3-måneders VIP

141 kr (om måneden)

Fuld HTTPS-kryptering
Anonym gennemsøgning af profiler
Automatisk sletning af historik
Dine meddelelser vises først
Højere placering i søgeresultater
Flere hits i søgemaskinen
Notifikationer ved læst besked
5 gange flere resultater

6-måneders VIP

99 kr (om måneden)

Fuld HTTPS-kryptering
Anonym gennemsøgning af profiler
Automatisk sletning af historik
Dine meddelelser vises først
Højere placering i søgeresultater
Flere hits i søgemaskinen
Notifikationer ved læst besked

1 år VIP

79 kr (om måneden)

Fuld HTTPS-kryptering
Anonym gennemsøgning af profiler
Automatisk sletning af historik
Dine meddelelser vises først
Højere placering i søgeresultater
Flere hits i søgemaskinen
Notifikationer ved læst besked

Zoosk Fordele og ulemper

Fordele

Fuld anonymitet
God funktionalitet og nem navigering på siden
Gratis profilsøgning
Gode pris på langtidsabonnement

Ulemper

Kan ikke sende beskeder uden et abonnement
Bedre vilkår for danske forhold på andre internationale sider
Ikke specielle promoveringer i Danmark

Zoosk til brugere

Fordele

Køb af abonnement øger chancerne for at møde nye brugere
Internationale muligheder: Folk fra mange lande
En simpel brugeroplevelse uden komplicerede funktioner
Muligheden for at møde folk, der søger det samme som dig
Screenshot

Mine personlige tanker om Zoosk

redactor
Eliska Kolarova
Chefredaktør Lovino.cz

På trods af det mærkelige navn er Zoosk en portal for almindelige mennesker og dybest set for alle over 18 år. Der er bestemt ikke et krav, at du skal kigge efter en sexpartner eller nogen at flirte med. Mange mennesker på denne hjemmeside er på udkig efter en fast partner, og dette bør være din hovedmotivation, hvis du vil tilmelde dig denne portal. Du bør fortælle lidt om dig selv med dine egne ord, så folk får en chance for at lære dig bedre at kende. Du kan uden tvivl dele dine følelser og tanker. Lad andre mennesker i dette fællesskab møde dig på dine vilkår. Zoosk er blandt de mest udbredte og kendte datingsider på det danske datingmarked i dag. Folk mødes her, ikke kun for at danne par, men også for at få muligheden for at dele gode samtaler og oplevelser. Selvom der er en gratis version, skal du være opmærksom på, at du ikke kommer meget langt uden et Premium-abonnement. Med et premium-abonnement er det meget lettere at komme i kontakt med andre.

Zoosk Brugeroplevelser og anmeldelser

Alle anmeldelser (4)
Positive anmeldelser (3)
Negative anmeldelser (1)
Kirsten, 41 år

Jeg tilmeldte mig Zoosk, fordi jeg var nysgerrig, men også lidt, fordi jeg gerne ville møde en person igen efter så utallige år som single. Jeg blev overrasket, da jeg så de mange attraktive profilbilleder, og det fik mig hurtigt til at købe et premium-abonnement på 1 måned. Jeg har allerede talt med mange dejlige mennesker og fået nogle nye venner på grund af denne hjemmesider. Håber, en kæreste stadig kan dukke op.

JA 4 NEJ 2
Tom, 25 år

Jeg slog for nylig op med min kæreste og leder ikke efter noget fast forhold i øjeblikket. Jeg vil bare tage det roligt og se, hvordan det går. Udelukker ikke helt at finde noget seriøst, men jeg synes, at det er bedst lige nu, hvis jeg ikke binder mig for meget. Jeg har allerede arrangeret en date med den første pige, jeg har talt med. Hun bor i det samme kvarter, og det er super.

JA 10 NEJ 4
Frans, 48 år

Jeg tilmeldte mig en konto og blev bedt om at bekræfte via e-mail. Jeg brugte tid på at udfylde alle felterne, men kunne ikke finde nogen e-mail, hvor jeg kunne bekræfte efterfølgende. Jeg fik dog god hjælp af kundesupport. Mailen var landet i SPAM. Nu er jeg i gang og synes, prisen er okay. Der er en masse skønne mennesker her, men det er svært at komme du af starthullet og ikke altid let at forstå, når du aldrig har prøvet onlinedating før. Det positive er, at premium-kontoen er billigere end på mange andre portaler. Så det klager jeg bestemt ikke over.

JA 10 NEJ 12
Randi, 35 år

Jeg bor selv i en storby og synes, at det er trist, at folk ikke taler mere til hinanden på gaden. Jeg tilmeldte mig Zoosk og mødte pludselig mange, der egentlig gerne ville indgå i en samtale. Nu har jeg mange nye venskaber og været på en fantastisk date – kun to uger efter min registrering!

JA 23 NEJ 15

Vi er nævnt i

information.dk dr.dk ekstra-bladet.dk bt.dk jyllands-posten.dk