cDate

cDate Alle anmeldelser, meninger og oplevelser

redactor
Eliska Kolarova
Chefredaktør Lovino.cz
Samlet bedømmelse
8,5/10
25 000+ / 20+
cDate

Brugervenlighed og funktioner på hjemmesiden: 8,5/10

Sikkerhed: 8,3/10

Profilinformation og grafik: 8,3/10

Potentiale for at finde en partner: 9/10

Kundesupport: 8,3/10

Pris: 8,5/10

Fotos af brugere,
der er online
5531 mennesker er online

Adam
Adam, Alder: 24
Maja
Maja, Alder: 26
Mikkel
Mikkel, Alder: 23

cDate Alle anmeldelser, meninger og oplevelser

Leder du efter flirts? Du finder dem på cDate

Kunne du godt tænke dig uforpligtende dates i et område tæt på dig? Så bør du registrere dig til cDate, da du her finder nøjagtigt det, du leder efter. Denne dating platform giver dig mulighed for at møde ligesindede mennesker, da de fleste af dets medlemmer kun leder efter erotiske eller intime forhold.

Der er en balance mellem kønnene, og på cDate finder du temmelig let en partner, som du vil kunne tilbringe en uforglemmelig nat med. Det er sikkert at bruge platformen, og du kan let blokere nogen, hvis de bliver ubehagelige, eller hvis du bare ikke ønsker at have kontakt med mere. Hver dag besøger mere end 25.000 medlemmer cDate, og de har alle sammen det samme mål – nemlig at flirte, mødes og have lidenskabelig sex.

Du kan registrere dig på cDate uden besvær

Når du tilmelder dig cDate, bliver du bedt om at besvare forskellige spørgsmål, så datingsidens algoritme kan lære mere om, hvem du er, og hvad det er, du leder efter helt specifikt. Du vil eksempelvis blive bedt om at svare på, hvilken slags intim oplevelse du leder efter, hvor du kommer fra, og hvordan du ser ud. Først efter du har godkendt din e-mailadresse, bliver du officielt et gyldigt medlem af cDate, så man sikrer, at du er ægte. Registrering er helt gratis, og du betaler kun for at bruge de forskellige cDate-tjenester, som vi diskuterer mere detaljeret i denne anmeldelse.

Hvad sker der på cDate efter din tilmeldelse?

Selv efter du tilmeldt dig cDate, har du stadig muligheden for at ændre dine tilføjede oplysninger om dig selv når som helst eller opdatere dem med relevante oplysninger, som du muligvis glemte i løbet af den første registreringsformular.

Det er bedst, hvis du starter med at uploade dit profilbillede og specificere, om du vil have det synligt for alle brugere eller kun for udvalgte billeder. Du kan desuden vælge at sende et specifikt spørgsmål til alle medlemmer til at starte ud med, så I får en afslappet samtale. Derefter kan du udfylde, hvilken type erotisk type, hvilken type dates du vil gå på, og hvordan din ideelle partner skal se ud for at tænde en indre ild i dig.

Du kan ikke lære cDate-medlemmer at kende uden et premium-medlemskab

Hvorvidt du skal anskaffe dig et premium-medlemskab kan diskuteres, men faktum er, at uden dette medlemskab kommer du ikke langt på en datingside som cDate. Premiuum-medlemskab er blevet skabt med det formål, at det skal holde svindlere, useriøse mennesker og andre med ondsindede intentioner væk fra siden. Du kan købe et abonnement i form af 3, 6 og 12 måneder. Dit medlemskab fornyes automatisk, når den valgte tidsperiode er udløbet. Med et premium-medlemskab kan du modtage et ubegrænset antal beskeder, filtrere dine søgekriterier, gennemse alle profiler, se medlemmers billeder og modtage daglige matches eller forslag til eventuelle partnere.

Hvordan gør man, hvis man vil afslutte sin cDate-konto?

Alle de relevante oplysninger om, hvad du skal gøre for at annullere eller slette din konto, er specificeret i de generelle vilkår og betingelser. De påviser fx, at du kan annullere dit medlemskab når som helst ved at klikke på linket Deaktiver profil i den korrekte sektion under Indstillinger. Hvis du har betalt for dit VIP-medlemskab, skal du annullere dit medlemskab mindst 14 dage, inden den betalte periode udløber. Det skal du gøre enten ved at sende en skriftlig notifikation til firmaets adresse eller via linket til afregistrering på selve cDate-hjemmesiden.

redactor
Eliska Kolarova
Chefredaktør Lovino.cz
Sidst opdateret
25. 9. 2021

cDate-funktioner

Tilgængelighed af billeder

Alle de brugere, der måske er en smule generte og tilbagetrukne, vil være superentusiastiske over denne specielle funktion. På den måde kan du nemt indstille, at dine billeder kun er tilgængelige for udvalgte brugere. De, der ikke har tilladelse til at se billederne, vil kun se slørede miniaturebilleder, hvor man ikke rigtig kan se, hvem de forestiller.

Udfyld oplysninger om dig selv

Når du har uploadet dit profilbillede, har du muligheden for at fortælle andre medlemmer, hvilken type seksuelt forhold du leder efter, hvad du vil har lyst til på jeres første date og beskrive dit fysiske udseende. Du får også muligheden for at stille specifikke krav til, hvordan din potentielle partner bør være.

Smarte partneranbefalinger

Baseret på dine angivne oplysninger og krav, vil datingsidens algoritme finde passende kandidater og matches online, der passer med dine præferencer. Det er dog kun forslag – det er helt op til dig, om du vil kontakte de anbefalede medlemmer eller ej.

Avanceret søgning for vip

På cDate har du muligheden for at redigere de forskellige søgekriterier, hvormed du finder dine potentielle partnere. Du kan også søge efter disse baseret på fysisk placering eller andre parametre.

Se alle VIP-profiler og profilbilleder

Som cDate-medlem kan du søge frit blandt andre folks brugerprofiler, skimme og læse deres forholdskrav samt se deres billeder. Ingen begrænsninger.

Spillet "Sexet eller ej?" for vip

Dating kan være ekstremt sjovt og spændende. For at tage det til et helt nyt niveau kan du deltage i spillet "Sexet eller ej?". Der får du muligheden for at tjekke forskellige deltagere ud, som du kan vælge at enten synes godt om eller ikke synes godt om.

Hvem er online

Hvis du gerne vil komme i kontakt med andre medlemmer på datingsiden, kan det være smart at se, hvilke af dem er online. Dette giver dig mulighed for at starte en samtale med det samme og ikke vente på, at de først skal logge ind. Det ville jo i nogen tilfælde kunne tage op til flere dage, afhængigt af hvad personen laver i øjeblikket

cDate VIP-medlemspriser

Gratis profil

Vis billeder
Tjek, hvem er online lige nu
Send og modtag privatbeskeder
Gennemse hurtigt andre profiler

3 måneder VIP-medlemskab

359 kr (om måneden)

Tydlige billeder
Se, hvem er online nu
Send og modtag private beskeder
Hurtig profilsøgning

6 måneder VIP-medlemskab

269 kr (om måneden)

Tydlige billeder
Se, hvem er online nu
Send og modtag private beskeder
Hurtig profilsøgning

12 måneder VIP-medlemskab

179 kr (om måneden)

Tydlige billeder
Se, hvem er online nu
Send og modtag private beskeder
Hurtig profilsøgning

cDate Fordele og ulemper

Fordele

Forholdet mellem kvinder og mænd er 52: 48%
24.000 registrerede medlemmer
Mulighed for at aktivere VIP-medlemskab
Se, hvem der er online i øjeblikket
Avanceret søgning efter ideelle partnere

Ulemper

En date garanterer ikke nødvendigvis, at du finder ægte kærlighed
cDate tilbyder VIP-medlemskab eller en premium-konto
Chat og se, hvem der er online lige nu
Anbefalinger om egnede partnere baseret på dine kriterier
Send ubegrænsede beskeder

cDate til brugere

Fordele

VIP-medlemskab tilbyder mange forskellige fordele, så du kan finde en, der leder efter det samme som dig
Du har mulighed for at styre dit privatliv bedre med tydlige eller slørede billeder
Registrering er helt gratis, og du bestemmer længden af dit VIP-medlemskab
Screenshot

Endelig min mening om datingsiden cDate

redactor
Eliska Kolarova
Chefredaktør Lovino.cz

Det har ikke været muligt at påpege store mangler eller fejl, når det kommer til den danske datingside cDate. Denne platform har opsat tydelige vilkår og betingelser, som alle brugere naturligvis skal læse, før de tilmelder sig. Når du har gjort det, vil der ikke ske fejl fx i forhold til den automatiske fornyelse af din kont, og du vil heller ikke have svært ved at forstå, hvordan dit medlemskab på siden annulleres. cDate er bedst egnet til at finde ligesindede mennesker, der leder efter et sensuelt, erotisk eller intimt forhold uden krav, forpligtelser eller følelsesmæssige bånd. Denne datingplatform diskriminerer heller ikke nogen på baggrund af deres køn eller aldersgruppe. Datingsiden er ideel til både unge og personer oppe i årene. Denne datinghjemmeside giver kun mening, hvis du vælger at betale for VIP-medlemskabet, da de fleste funktioner kræver, at du har et premium-medlemskab. Vi giver cDate en topbedømmelse med alle stjerner i behold!

cDate Brugeroplevelser og anmeldelser

Alle anmeldelser (4)
Positive anmeldelser (3)
Negative anmeldelser (1)
Sandra, 38 år

Damer derude – hvis I gerne vil opleve noget udover det sædvanlige, så skal I tilmelde jer denne datingside nu! Der er masser af flotte og mænd, og de vil i allerbogstaveligste forstand kæmpe for jeres opmærksomhed. Lige nu er jeg i et ægteskab, der fik mig til at føle mig fanget, men denne hjemmeside har givet mig en ny chance til at føle mig levende.

JA 2 NEJ 1
Andreas, 37 år

Nogle siger, at der er falske profiler på cDate, men jeg føler, at det er en misforståelse. Mange vælger bevidst at skjule deres navne i begyndelsen for at beskytte deres privatliv! De svar, som jeg har fået indtil videre, ser kun ud som om, at de kommer fra ægte mennesker på den anden side af skærmen, og på ingen måde botter. Jeg har udvekslet med numre med 2 indtil videre, og jeg er ret godt tilfreds med stemningen på siden.

JA 6 NEJ 3
Brian, 32 år

Denne datingside tiltrækker dig med et lavt premium-medlemskab til en pris på kun 179 om måneden. Du skal dog læse det med småt, fordi det står, at du forpligter dig til at blive medlem i hele tolv måneder, hvor medlemskabet automatisk fornyes hver måned!

JA 6 NEJ 8
Jennifer, 29 år

Jeg mener, at alle selv bliver nødt til at prøve denne platform for dating, så de kan danne deres egen mening og ikke dømme, før de ved, om den faktisk kan hjælpe dem med at opfylde deres behov. Jeg er selv virkelig glad for siden og har ikke oplevet problemer med cDate. Ægte mænd kommer til mig hver dag – og med dem, der interesserer mig, an vi hurtigt udveksle kontaktoplysninger.

JA 13 NEJ 5

Vi er nævnt i

information.dk dr.dk ekstra-bladet.dk bt.dk jyllands-posten.dk