New Honey

New Honey Alle anmeldelser, meninger og oplevelser

redactor
Eliska Kolarova
Chefredaktør Lovino.cz
Samlet bedømmelse
8,4/10
36 000+ / 25+
New Honey

Brugervenlighed og funktioner på hjemmesiden: 8,3/10

Sikkerhed: 8,2/10

Profilinformation og grafik: 9/10

Potentiale for at finde en partner: 8,5/10

Kundesupport: 8,3/10

Pris: 8,3/10

Fotos af brugere,
der er online
7965 mennesker er online

Johan
Johan, Alder: 39
Maja
Maja, Alder: 23
William
William, Alder: 32

New Honey Alle anmeldelser, meninger og oplevelser

New Honey er en side til diskret dating

Hvis du leder efter et datingside, hvor privatliv og sikkerhed er i hovedsædet, så er du kommet til det rette sted. Honey Dating tilbyder netop dette og en masse andet. Her vil du kunne møde ligesindede mennesker, som du kan flirte, tale og date med ude i den virkelige verden. Denne datingside har mere end 36 millioner medlemmer fra hele verden registreret, og Danmark samt de andre nordiske lande ligger højt på denne liste.

Når det kommer til sikkerhed har New Honey en SSL-kryptering, der beskytter alle dine personlige oplysninger. Sådan sikrer du dig, at uautoriserede personer eller andre udefrakommende ikke kan at misbruge din profil og private beskeder. På New Honey kan du desuden selv være med til at vælge, om du vil vise dine billeder til alle medlemmer eller kun til specielt udvalgte. Denne datingside i Danmark er ideel til at finde personer, der har samme interesser, og der leder efter nøjagtig det samme som dig selv.

Du kan registrere på kun nogle få minutter

Hvis du overvejer at registreres på New Honey, bør du vide, at processen kun et par minutter. I løbet af denne tilmeldingsproces vil du blive bedt om at besvare nogle grundlægende spørgsmål i form af din partnerstatus, hvilken by du vil have din partner skal bo i, ønsker i forhold til udseende, dine egne karakteregenskaber samt hvilken slags modpart du er tiltrukket af. Når du har aktiveret din profil via e-mail, vil datingplatformen prompte dig til at uploade et profilbillede, så flere brugere vil tiltrækkes af din profil. Netop profilbilledet er af stor betydning, da det visuelt beskriver dig og øger chancen for, at de igen vil kontakte dig.

Nye funktioner hos New Honey

New Honey har en række funktioner, som du kan få adgang til helt gratis. Hver dag har du fx mulighed for at besvare dagens spørgsmål og spille spillet "Sexet eller ej" sammen med alle de andre, der også vælger at deltage.

Under fanebladet Meddelelse kan du se dine chatanmodninger og en oversigt over de samtaler, som du allerede har indledt med andre brugere. Det er helt op til dig at beslutte, om du vil svare på meddelelser fra andre, eller om du vil ignorere dem fuldstændigt. Du har også muligheden for at filtrere din søgning efter potentielle livspartnere med hensyn til køn, placering, udseende, personlige præferencer og mødetype.

Få VIP-medlemskab i op til 6 måneder

Hvis du som mandligt medlem gerne vil have adgang til alle funktioner på datingsiden, skal du aktivere et VIP-medlemskab. De kan fås med en varighed af 3 måneder, 6 måneder eller 12 måneder. De fleste ser ud til at vælge 3-måneders medlemskab i starten: Måsk fordi de vil være forsigtige og teste de individuelle funktioner. Du kan starte en samtale, se fulde brugerprofiler samt tjekke deres billeder, føje kontakter til din favoritliste, og så får du endda ubegrænsede forslag til mulige partnere. Kvinder behøver dog ikke at betale for at bruge de premium-funktioner, der er tilgængelige på New Honey.

Slet eller deaktiver din profil

Hvis du gerne vil slette din profil, skal du først annullere dit premium-medlemskab. Når du har annulleret dit abonemet, kan du gå videre med anmodningen aktivt at slette alle dine personlige oplysninger. Du kan også deaktivere din profil når som helst. Hvis du er registreret dig som premium-medlem, er dog smartest at tage kontakt til kundeservice og høre dem ad om, hvordan du går fremad. Det er være værd at være opmærksom på, at et medlemskab skal annulleres ved, at du sender en anmodning til New Honey via et link på hjemmesiden, via fax eller skriftligt brev til firmaets adresse.

redactor
Eliska Kolarova
Chefredaktør Lovino.cz
Sidst opdateret
04. 11. 2021

New Honey -funktioner

Upload et billede

De seneste statistikker påviser, at det kun er 3% af alle brugere, der ikke har noget profilbillede. Lige netop derfor er det så vigtigt, at du selv får uploadet dit profilbillede. Du kan vælge, om alle datingsidens brugere skal kunne se det eller sløre det, så kun udvalgte medlemmer har mulighed for at tjekke det.

Søgeindstillinger

Du kan på alle tidspunkter ændre søgekriterierne for dine potentielle partnere via din profil. Du kan vælge at tilpasse søgeresultaterne, så det passer din ønskede seksualitet, civilstand, region, by og udseende hos en partner samt hvad de foretrækker, når det kommer til intimitet.

Profilindstillinger

Ud over at besvare spørgeskemaet kan du også udfylde din profil og give mere information om dig selv. Lad de andre medlemmer opdage din ideelle type i forhold til det erotiske aspekt, din parforholdsstatus, din uddannelse eller dit forhold til alkohol og rygning.

Premium-medlemskab for vip

Mænd skal aktivere et premium-medlemskab for at kunne nyde godt af alle de fordele, som datingsiden tilbyder. Kvinder modtager dog automatisk et PRO VIP-medlemskab lige efter tilmelding. Der er i øjeblikket 3 typer af medlemskab: 3 måneder (DKK 359/måned), 6 måneder (DKK 269/måned) eller 12 måneder (DKK 179/måned). Medlemskab fornyes automatisk.

Premium-funktioner for vip

Med et premium-medlemskab får du en række funktioner, der er utroligt vigtige for dig, når du lærer nye medlemmer at kende. Derudover giver det dig muligheden for at se nyheder, komplette profiler og billede, gemme potentielle kontakter og adgang til ubegrænset forslag til interessante kontakter.

Anbefalinger om passende matches

Denne danske datingside bruger dine angivne oplysninger til at finde passende partnere, der sandsynligvis vil være de mest spændende for dig også. Det er op til dig at vælge, om du vil kontakte dem eller ignorere dem fuldstændigt.

Send og modtag beskeder for VIP

Læn dig ikke tilbage og vent på, at alle andre kontakter dig. Tag selv det første skridt. Send en besked til andre brugere, og giv folk en rigtig chance i stedet for at blive ved førstehåndsindtrykket. Giv personen på den anden side af skærmen en chance for at lære dig at kende uden at drage forhastede konklusioner direkte.

Vis dine følelser med VIP

Bladr gennem galleriet med anbefalede mænd og kvinder, og beløn dem med "Like" (synes godt om) for at vise din interesse eller spring hurtigt videre til næste profil. Du kan finde attraktive partnere i det visuelle partnergalleri.

New Honey VIP-medlemspriser

Gratis profil

Kan ikke læse og skrive beskeder
Kan kun se maskerede billeder
Kan ikke se komplette profiler
Kan ikke føje kontakter til favoritter

3 måneder VIP

359 kr (om måneden)

Tydlige billeder
Se, hvem er online nu
Send og modtag private beskeder
Hurtigsøgning blandt forskellige profiler

6 måneder VIP

269 kr (om måneden)

Tydlige billeder
Se, hvem er online nu
Send og modtag private beskeder
Hurtigsøgning blandt forskellige profiler

12 måneder VIP

179 kr (om måneden)

Tydlige billeder
Se, hvem er online nu
Send og modtag private beskeder
Hurtigsøgning blandt forskellige profiler

New Honey Fordele og ulemper

Fordele

Du kan betale for et Premium-medlemskab i forskellige tidsperioder
Kvinder kan bruge alle platformens funktioner helt gratis
Du kan gøre dit billede pixeleret, så kun udvalgte personer kan se det
Platformen giver dig anbefalinger om passende kandidater til dating og andet
New Honey er et diskret sted at mødes

Ulemper

For nogle personer kan medlemskab være for dyrt
Platformen bruges hovedsageligt til at etablere casual forhold uden forpligtelser
VIP-medlemskab fornyes automatisk, hvis du ikke annullerer det i tide
Du får kun 20 brugere anbefalet dagligt

New Honey til brugere

Fordele

Du oplever mere spænding på denne datingside online i Danmark, og du kan være sikker på, at hele brugeroplevelsen er helt diskret
New Honey får hele tiden et voksende dansk community, hvor begge køn er på niveau med hinanden. Der er millioner af mennesker fra hele verden, man kan komme i kontakt med og lære at kende.
Premium-medlemskab er fordelagtigt, da det betyder, der det forhindrer falske profiler på selve platformen. Du kan lige nu vælge mellem 3 forskellige VIP-abonnementer.
Screenshot

Endelig min mening om datingsiden New Honey

redactor
Eliska Kolarova
Chefredaktør Lovino.cz

Denne datingside kaldet New Honey er designet til alle typer mennesker, der gerne vil skabe relationer til andre, der ikke skal være bindende. Platformens fokus ligger hovedsagligt i at forene individer, så de kan få opfyldt deres erotiske fantasier. Formålet er på den måde at dyrke erotik i et kontrolleret og sikkert miljø. Hvis du vil opleve noget nyt, spændende og adrenalinfyldt, skal du ikke vente med at blive en del af dette store community på New Honey. Selve platformen har et moderne design, som er intuitivt og ikke overvælder dig med unødvendige funktioner, som mange andre platforme ellers har tendens til at gøre. Hvis du ikke har lyst til at forpligte dig til et seriøst forhold, men heller vil finde en diskret partner, som du kan dele intime øjeblikke med, så kan New Honey hjælpe dig med at finde det, du leder efter lige her.

New Honey Brugeroplevelser og anmeldelser

Alle anmeldelser (4)
Positive anmeldelser (3)
Negative anmeldelser (1)
Christina, 37 år

Jeg har egentlig ikke så meget at sige, når det kommer til denne datingside online. Som kvinde betaler jeg ikke for noget, og derfor kan jeg med nemhed bruge alle funktionerne helt gratis. Jeg modtog over 25 beskeder allerede på den allerførste dag, hvilket gjorde mig ret spændt. Generelt synes jeg, at der er et bredt udvalg af folk!

JA 4 NEJ 0
Alissa, 28 år

Min holdning er, at New Honey ikke har nogen svagheder – overhovedet! Jeg arbejder i øjeblikket i Frankrig, hvor jeg også gerne ville kunne møde flere mænd. Her kunne jeg hurtigt og nemt komme i kontakt med en charmerede mand – og vi ser ud til at være ved at blive lidt forelskede i hinanden.

JA 8 NEJ 3
Morten, 36 år

Sådan som jeg ser det, så holder New Honey, hvad datingsiden lover. Du forholder dig virkelig meget diskret. Hvis du som mand gerne vil forblive anonym og kan vælge at vise dine billeder kun til de kvinder, du synes er attraktive. Andre kvinder og medlemmer vil kun se en sløret figur eller maskeret ansigt, som det er umuligt at genkende. Da jeg i et kompliceret forhold lige nu, leder jeg ikke efter et fast forhold, men vil bare gerne have intimitet, selskab og erotiske forhold uden nogen form for krav.

JA 10 NEJ 6
Oliver, 31 år

Jeg læser altid platformens vilkår og betingelser, før jeg bestemmer mig for, om jeg vil være medlem. Det gør jeg for at undgå unødvendige overraskelse. Jeg havde en forventning om, at jeg kun skulle købe premium-medlemskab en enkelt gang, og at det så ville fornyes automatisk, når det udløb.

JA 8 NEJ 11

Vi er nævnt i

information.dk dr.dk ekstra-bladet.dk bt.dk jyllands-posten.dk