Partner med Niveau

Partner med Niveau Alle anmeldelser, meninger og oplevelser

redactor
Eliska Kolarova
Chefredaktør Lovino.cz
Samlet bedømmelse
8,1/10
15 000 000+ / 23+
Partner med Niveau

Brugervenlighed og funktioner på hjemmesiden: 7,4/10

Sikkerhed: 7,6/10

Profilinformation og grafik: 7,6/10

Potentiale for at finde en partner: 7,6/10

Kundesupport: 7,1/10

Pris: 7,3/10

Fotos af brugere,
der er online
3318584 mennesker er online

Ulrik
Ulrik, Alder: 23
Josefine
Josefine, Alder: 28
Jonathan
Jonathan, Alder: 29

Partner med Niveau Alle anmeldelser, meninger og oplevelser

Opdag et helt nyt niveau inden for dating

Partner Med Niveau er et af de hurtigst voksende og mest populære datingsider i Danmark over de seneste år. Det er en udvikling, der har været ret stabil, og det gør, at mange i dag allerede har hørt og ender til denne muligheden inde for internationale og danske datingplatforme. Datingsiden tilbyder blandt andet en speciel personlighedstest, der skal være med til at gøre det lettere for dig at finde den helt rigtige partner. Du kan også bruge en app til holde kontakten med dine potentielle nye bekendtskaber. Det vil sige, at du kan tale med folk, når du er på farten – så længe du har en gyldig internetforbindelse.

Din registrering tager kun få minutter

Ud over at give grundlæggende oplysninger, skal du også besvare en formular omkring din personlighed, når du tilmelder dig. Dette spørgeskema består af komplekse og velstrukturerede spørgsmål, der danner grundlaget for datingsidens matchende algoritmer.

Læn dig godt tilbage og opbyg din nye profil

Der er altid meget spænding forbundet med at oprette din datingprofil. Når du først har udført personlighedstesten og udfyldt formularen, kan datingsiden straks være med at finde relevante personer og potentielle kandidater, der matcher dine personlige præferencer, som du selv har specificeret.

Du har også muligheden for at ændre dine svar senere, hvis det er det, du ønsker.

Premium-medlemskab på Partner med Niveau

Som gratis medlem får du kun tilbudt de grundlæggende funktioner på siden for elite-dating Partner med Niveau. Men folk med et gratis medlemskab har ikke evnen til at sende og modtage beskeder, og de har heller ikke mulighed for at se andre medlemmers billeder. Derfor er det værd at give medlemskabet for premium-funktioner en chance.

Sådan fjerner man sin konto hos Partner med Niveau

Der er to måder at slette din konto på hos Partner med Nivea. Det kan enten gøres på nettet eller i mobilappen. Først skal du klikke på knappen Brugerkonto i rullemenuen i på selve hjemmesidens interface. Her kan du se linket Slet profil under Personlige oplysninger. Ved at klikke på dette link sletter du din konto med det samme. I mobilapplikationen kan du slette kontoen ved at klikke på menupunktet Slet konto. Så let er det. Bemærk, at hvis du sletter din konto, vil alle dine samtaler og kontakter også gå hen og blive slettet permanent. Et premium-medlemskab kan afsluttes når som helst, forudsat at opsigelsesperioden er gyldig. Du kan nemt annullere dit premium-medlemskab ved at udfylde en formular online og indsende den til Partner Med Niveaus kundeservice eller support.

redactor
Eliska Kolarova
Chefredaktør Lovino.cz
Sidst opdateret
14. 1. 2020

Partner med Niveau -funktioner

Gør dine billeder tilgængelige

Upload de bedste billeder af dig selv, og gør dem tilgængelige for andre medlemmer. Sådan kan du nyde godt af alle de forskellige fordele, datingplatformen tilbyder. Muligheden for at se andre medlemmers billeder er kun tilgængelig for premium-medlemmer.

Partnermatches

Dating på Partner med Niveau er utroligt unik på den måde, at den matcher brugere baseret på oplysninger, der gives under registreringen og den detaljerede personlighedstest, som alle brugere har udfyldt så godt, de kunne. Med denne danske datingsides unikke algoritme har du en større chance for at finde dit livs kærlighed. Det vil kunne være med til at skåne dig for mange unødvendige skuffelser samt undgå medlemmer, der ikke har nogen seriøse intentioner. Denne funktion er kun tilgængelig for premium-medlemmer.

Hurtigsøgning for vip

Partner med Niveau er en interessant datinghjemmeside i den forstand, at det overhovedet ikke er muligt at søge blandt medlemmer. Nogle synes, det er en ulempe, men vi mener ikke, at det er tilfældet. I stedet ser du kun de allermest relevante medlemmer baseret på dine personlige præferencer. Det sparer dig tid, som du kan bruge på mere fornuftige ting.

Premium-funktioner for vip

Med premium-funktioner har du dating på højt niveau. Se medlemmers billeder, send ubegrænset beskeder, og brug brugerfavoritten: Muligheden at downloade resultaterne af din og andres personlighedstest.

Kærlighed ved første blik for vip

Premium-medlemmer kan hurtigt finde potentielle og relevante partnere, da disse anbefalinger er baseret på Partner med Niveaus avancerede algoritme. Du behøver ikke længere selv at håndtere forskellige former for søgeindstillinger. Partner Med Niveau viser dig de bedste kandidater baseret på dine personlige præferencer og krav. Det frigør en masse tid for dig, mens du gør dit datingliv sjovere.

Valgfrit VIP-medlemskab

Et premium-medlemskab anbefales til alle medlemmer, der tager deres datingliv alvorligt. Det er ikke tilfældigt, at du med gratis medlemskab kun får lov til at bruge en brøkdel af de forskellige funktioner, der ellers er tilgængelige. Premium-medlemskab garanterer, at du kun møder mennesker med alvorlige og seriøse intentioner, så du ikke spilder din tid på at snakke med medlemmer, der ikke er seriøse omkring et forhold eller en relation. Du kan få pakker ned til omkring DKK 309/måned.

Udfyld din profil

Ved første øjekast kan det godt virke en lille smule kompliceret og endda tidskrævende at udfylde din profil. Du skal dog huske på, at denne aktivitet er helt utrolig vigtig, da det er grundlaget for, at du i sidste ende vil møde den rigtige partner for dig. Når du har gennemført personlighedstesten, vil systemet oprette en kompleks vurdering af din personlighed, som du derefter kan vælge at downloade i PDF-format. Ud over at indtaste dine grundlæggende oplysninger og gennemføre personlighedstesten skal du også være opmærksom på valg af dine billeder. Sørg for at sætte billeder ind af dig selv fra din bedste side for at øge dine chancer for at finde dit livs kærlighed og partner.

Partner med Niveau VIP-medlemspriser

Gratis profil

Ubegrænset kommunikation
Vis medlemmers billeder
Se, hvem har besøgt din profil
Bekræftelse på, at meddelelse er læst

1 måned VIP

699 kr

Vælg synlige billeder
Se, hvem er online nu
Send og modtag private beskeder
Hurtigsøgning blandt forskellige profiler

3 måneder VIP

399 kr (om måneden)

Vælg synlige billeder
Se, hvem er online nu
Send og modtag private beskeder
Hurtigsøgning blandt forskellige profiler

6 måneder VIP

309 kr (om måneden)

Vælg synlige billeder
Se, hvem er online nu
Send og modtag private beskeder
Hurtigsøgning blandt forskellige profiler

Partner med Niveau Fordele og ulemper

Fordele

Komplekse og nøjagtige personlighedstests
Resultatet af den afsluttede personlighedstest kan downloades
Kun medlemmer, der matcher, kan komme i kontakt med hinanden
Seriøse medlemmer, der ved, hvad de vil have
Mobilapp er tilgængelig
Mulighed for international dating

Ulemper

Det er ikke muligt at søge efter relevante partnere
De fleste funktioner er kun tilgængelige med et VIP- eller premium-abonnement
Downloadning af personlighedstest er kun tilgængeligt for premium-medlemmer

Partner med Niveau til brugere

Fordele

Send ubegrænset antal meddelelser
Se andre medlemmers billeder
Download analyse af personlighedstest
Screenshot

Endelig min mening om datingsiden Partner med Niveau

redactor
Eliska Kolarova
Chefredaktør Lovino.cz

Når man først åbner Partner Med Niveau, kan man hurtigt fornemme, at det er en ret unik hjemmeside til dating, der appellerer til dem, der leder efter en god partner. Det er måske ikke noget, man umiddelbart kan se med det samme, men platformen har mere end 15 millioner medlemmer registreret, der kommer fra hele verden. Når det kommer til hjemmesider for online-dating i Danmark, så er dette en af de mest påfaldende. Samtidig med at denne platform har et enormt antal af brugere, nationalt og internationalt, som tiltrækkes af platformen, så imødekommer den dig også med moderne og minimalistisk design. Man fornemmer, at man her kan møde veluddannede og sofistikerede medlemmer, der er på jagt efter seriøse forhold. Hvis man gerne vil finde en at dele tilværelsen med eller sit livs kærlighed, så kan det varmt anbefales at prøve denne tjeneste, hvor man kan møde ligesindede individer.

Partner med Niveau Brugeroplevelser og anmeldelser

Alle anmeldelser (4)
Positive anmeldelser (3)
Negative anmeldelser (1)
Simon, 33 år

Jeg kastede mig ud i det ved at tage personlighedstesten uden de store forbehold, og jeg må sige, at jeg blev overrasket over, hvor godt resultatet i virkeligheden var. Det sjove ved det hele var, at det på en måde også hjalp mig med at se mig selv udefra, og egentlig også på den måde var et værktøj, der først og fremmest gjorde, at jeg lærte mig selv bedre at kende. Det virker især fantastisk i kombination med algoritmen, som nemlig tager højde for di personlighed samt peronlige præferencer. Jeg har haft et abonnement til datingsiden i en måned nu, og jeg er faktisk helt tilfreds. Partner Med Niveau viser mig seriøse medlemmer, der ved, hvad de vil have, og som også gerne vil have et seriøst forhold som jeg selv.

JA 1 NEJ 0
Tom, 41 år

Jeg har lige fået mig en kæreste, og selv om vi stadig kun er i begyndelsen af vores relation, er jeg stadig virkelig taknemmelig for Partner med Niveau. Det lyder måske som en typisk klichéhistorie, men det var virkelig her, at jeg fandt mit livs kærlighed. Jeg tror aldrig, at jeg vil kunne takke Partner med Niveau nok. Min nuværende kærest er den type kvinde, som nok aldrig havde kigget efter mig 2 gange på gaden. Men med den funktionelle algoritme fra Partner med Niveau var der gevinst, eftersom vi blev matchet. Tak, tak, tak!

JA 5 NEJ 2
Karina, 50 år

Da jeg første gang hørte om Partner Med Niveau, må det siges, at det vakte min nysgerrighed. Imens jeg var i gang med til tilmelde mig siden, opdagede jeg dog, at jeg ikke ville være i stand til at gøre meget uden et premium-abonnement, hvilket jeg blev ret skuffet over. Jeg kunne godt tænke mig, at man havde kunne se flere af brugernes profilbilleder. På den måde ville jeg vide, om folk på siden er flotte, før jeg vælger at købe et abonnement eller medlemskab.

JA 4 NEJ 4
Emilie, 29 år

Jeg har prøvet en hel del forskellige datingsider i Danmark men jeg har ikke rigtig været super glad for nogen af dem indtil nu. Mange gange ville der stå på platformen, at deres medlemmer ledte efter seriøse forhold, men når man så loggede på, viste det sig ikke at være tilfældet. Heldigvis var det dog sådan på Partner med Niveau! Som du nok allerede har gættet fra navnet, så er der også en vis standard blandt hjemmesidens brugere – og folk, der melder sig til denne hjemmeside, er normalt mere dedikerede til deres mål. Mange af brugerne er højtuddannede, akademikere eller lignende typer, der godt ved, hvad de forventer. Jeg ser faktisk en nu mere regelmæssigt, som jeg mødte gennem siden, og som jeg virkelig håber, bliver til noget mere i fremtiden!

JA 12 NEJ 7

Vi er nævnt i

information.dk dr.dk ekstra-bladet.dk bt.dk jyllands-posten.dk